Volg mij overal!
Lifestyle / 101216

Must see! Swop-shop in Element hotel

De decembermaand staat bekend om al zijn gezelligheden, feestdagen en kerstige versieringen. Het longstay hotel Element Amsterdam wil dat iedereen een gezellige maand heeft, ook als je even niet bij je familie bent en langer verblijft in een hotel. Daarom lanceert Element in de decembermaand een hartverwarmend initiatief door een pop-up ‘Swop Shop’ te introduceren voor alle gasten. 

element-amsterdam-hotel-lounge

De hele maand is de gemeenschappelijke lounge in het Element Hotel omgetoverd tot kerstaccessoires-walhalla.  De prachtige designkast van enkele meters, die zich uitstrekt over de gehele lengte van de lounge, is rijkelijk gevuld met allerlei soorten kerstaccessoires: van kerstbomen, kerstballen en sfeerlichtjes, tot kerstige kaskrakers, de populaire kerstmutsen en warme spreien. Gasten worden uitgenodigd om hun favoriete items uit te kiezen en tijdelijk te lenen om daarmee hun kamer in kerstsferen te brengen. Check je uit? Dan komen de items weer terug in de kast en zijn ze weer beschikbaar voor andere gasten.

element-amsterdam-hotel-hotelkamer

Om naast de Swop Shop hotelgasten die tijdens de kerstdagen verblijven een extra kerstgevoel te geven zal op kerstavond de ‘don’t disturb’-magneet plaatsmaken voor de bekende rood-witte kerstsok,waarin iedere gast op kerstochtend een mooie verrassing kan verwachten. 

Duurzaam initiatief

Het in februari geopende Element Amsterdam Hotel, dat eerder werd beloond met het gerenommeerde LEED-certificaat, wordt internationaal erkend als marktleider op het gebied van duurzaamheid. Vanuit deze visie is ook dit kerstinitiatief ontwikkeld. 

Bart Luijk, General Manager bij Element Amsterdam: “De feestdagen zijn natuurlijk een periode die men het liefst met familie spendeert. Als hotel vinden we het belangrijk om onze gasten, die niet bij familie of vrienden kunnen zijn, ook een warm gevoel te bezorgen. We hebben bewust gekozen voor een leen-model en niet een koop-model, omdat december natuurlijk een maand is van ‘geven’ en we ook graag meer bewustzijn willen creëren om duurzaam om te gaan met spullen. We hopen dan ook op een groot succes!” 

Share on Facebook