Volg mij overal!
Fashion / 101216

Must have! De brillen van Mister Spex

Kennen jullie de Duitse online brillenspecialist Mister Spex al? Vijf jaar geleden werd de multi-channel in samenwerking met lokale opticiens in het leven geroepen. Die samenwerking heeft geresulteerd in een Europa breed partnernetwerk bestaande uit 550 opticiens. Mister Spex GmbH is dan ook de grootste online opticien van Europa met ruim 4.000 brillen van meer dan 90 geliefde designers. Klanten profiteren van transparante prijzen en kopen brillen op sterkte tegen aantrekkelijke prijzen. De Duitse Stiftung Warentest, die te vergelijken is met de Nederlandse Consumentenbond, onderstreepte in december 2014 de goede kwaliteit van de brillen: Mister Spex werd uitgeroepen tot één van de best geteste opticiens. Naast brillen op sterkte hebben ze een groot assortiment aan zonnebrillen o.a. merken als Celine, Miu Miu, Ray-Ban en Komono.

misterspex_de_cozy_touch_13

Je eigen bril online aanpassen
Twijfel je om een bril online te bestellen? Brillen online bestellen gaat bij Mister Spex snel, makkelijk en goedkoop. Door de 3D pas-optie die Mister Spex aanbiedt op de website, kan online direct worden gekeken hoe de brillen staan. Dan heb je ook nog de mogelijkheid om 4 favoriete modellen 10 dagen lang thuis te passen. Als je je keus hebt gemaakt, kan deze worden verzien van glazen op sterkte.

misterspex_de_paul_smith_6663607_d_22900_eur

Expertise: online én bij u om de hoek
Bij Mister Spex staat klanttevredenheid hoog in het vaandel. Naast het grote assortiment, bestaat het service team van Mister Spex uit opgeleide opticiens. Het service team helpt klanten zowel telefonisch als per e-mail geheel kosteloos. Door deze service heeft Mister Spex al ruim twee miljoen tevreden klanten binnen Europa. 

Benieuwd naar het aanbod van Mister Spex? www.misterspex.nl 

misterspex_de_calvin_klein_6662061_a_13900_eur

Share on Facebook