Volg mij overal!
Beauty / 101216

Fresh! Revitalash voor fijner en dunner wordend haar

RevitaLash® introduceert innoverende haarverzorgingsproducten voor de verbetering en versterking van het hoofdhaar: het ReGenesis Hair Enhancing System. De drie producten van ReGenesis, het Detox Hair & Scalp haarmasker, de Volume Enhancer haarspray & de Volume Enhancer haarschuim zijn ideaal voor breekbaar, broos en dunner wordend haar veroorzaakt door invloeden van buitenaf zoals stress en schade van stylingtools. De haarspray en –schuim zijn voorzien van het exclusieve en gepatenteerde BioPeptin Complex™. De anti-aging producten bevorderen de conditie van natuurlijk haar en brengt de conditie van de hoofdhuid weer terug in balans. Haar krijgt meer volume en het oogt dikker, resultaat zijn mooi verzorgde, gezonde en gehydrateerde lokken.

regenesis_all

ReGenesis Micro-Targeting Spray – Hair Volume Enhancer, 60 ml voor €142,-

De Micro-Targeting Spray heeft een geavanceerde formule die het gepatenteerde BioPeptin Complex™ bevat. Gecombineerd met essentiële voedingsstoffen, versterkende peptiden en beschermende plantaardige extracten zorgen deze krachtige ingrediënten er onder andere voor dat het haar beschermd wordt tegen broosheid en haarbreuk. De unieke Revitasome™ technologie zorgt voor een betere opname van het BioPeptin Complex™.. De formule verbetert daarnaast de vochtbalans, textuur en glans van het haar, waardoor het er dikker en gezonder uitziet. 

ReGenesis Fast-Absorbing Foam – Hair Volume Enhancer, 46 ml voor €142,-

De Fast-Absorbing Foam heeft dezelfde geavanceerde formule met het gepatenteerde BioPeptin Complex™. De Foam voor dagelijks gebruik verzwaart het haar niet. Het verbetert de haartextuur en geeft het een gezonde, volumineuze en glanzende uitstraling.  Het haarschuim is ideaal voor last minute gebruik want hoeft bij gebruik niet uitgespoeld te worden. 

ReGenesisDetox Hair & Scalp Masque – Rejuvenating Formula, 190 ml voor €49,-

Het Detox Hair & Scalp masker is ideaal te gebruiken als wekelijkse behandeling om de hoofdhuid en het haar een verzorgende boost te geven. De verjongende formule ondersteunt de conditie en het evenwicht van de hoofdhuid en helpt haar te hydrateren. Haar wordt sterker, is beter gehydrateerd, krijgt een prachtige glans en oogt voller en dikker.

Waar is ReGenesis te verkrijgen?
Esthetic Health is exclusief importeur & distributeur van ReGenesis™ by RevitaLash in de Benelux. De haarproducten zijn verkrijgbaar bij de betere salons en online via www.revitalash.nl.
 

Share on Facebook