Volg mij overal!
Lifestyle / 301116

Save the date! Holistik’s Conscious Christmas Fair

Op zondag 18 december organiseert Holistik de allereerste Conscious Christmas Fair. Met deze kerstmarkt laten Holistik founders Karlijn Visser en Evelyn van Hasselt Nederland kennis maken met een vorm van luxe die verder reikt dan een duur prijskaartje. Ze creëren een plek waar ethics + esthetics samenkomen. Alle kerstcadeautjes die er worden verkocht dragen bij aan een mooiere en gezondere wereld.

conscious-christmas-ster-1

De Conscious Christmas Fair is een initiatief van Karlijn Visser en Evelyn van Hasselt. Op 11 februari j.l. lanceerden zij Holistik: een online magazine voor de stylish & sustainable do-gooder. Op 18 december zetten ze een volgende stap op weg naar een mooiere wereld. Met de Conscious Christmas Fair laten Karlijn en Evelyn Nederland kennis maken met een nieuwe vorm van luxe die afrekent met oppervlakkig hedonisme. Wij geloven in ethics + esthetics ofwel mooie producten die zijn geproduceerd met respect voor mens, dier en natuur. De merken die deelnemen aan de Conscious Christmas Fair zien er niet alleen mooi uit, ze hebben ook een goed verhaal. Dit maakt onze kerstmarkt tot een one-stop-shop waar het niet uitmaakt wat je koopt. Het zal altijd een verantwoorde keuze zijn voor onder de boom,” aldus Karlijn.

holistik-evelyn-en-karlijn

 

Betrokkenheid

De missie van Karlijn en Evelyn reikt echter nog een stap verder het samenbrengen van mooie merken met een goed verhaal. Evelyn: “We leven in een wereld waarin oppervlakkigheid, eenzaamheid en egocentrisme soms de boventoon lijken te voeren. En dat heeft ook z’n weerslag op de manier waarop we kerstinkopen doen. Kochten we kerstcadeautjes vroeger nog met aandacht, tegenwoordig scoren we geschenken het liefst last minute in een webshop. Very convenient, dat zeker. Maar is het niet veel leuker om van de bank af te komen om de mensen achter al die mooie merken te ontmoeten? Om te luisteren naar hun verhaal en naar huis te fietsen met een tas vol mooie cadeautjes en goede verhalen? Precies die beweging willen we met de Conscious Christmas Fair in gang zetten.

Datum, locatie & deelnemende merken

De Conscious Christmas Fair vindt plaats op zondag 18 december 2016 tussen 12.00 en 19.00 uur in het College Hotel in Amsterdam. Entree is gratis. Bezoekers worden verrast door ruim 20 merken met een goed verhaal, waaronder: Mádara, Pukka Thee,Royal Green, Tradeline, Bianco,Oil & Ohm,Hidden Land,Vitaminstore, Yarrah,Mahara,Healthbox,Dr Hauschka,Blue M, Seamore, Lululemon, Touché Models, Riverstones, Lovechock, Squalan en BsaB. 

Share on Facebook