Volg mij overal!
Fashion / 301116

Must see! Kabana X Rebelle pop-up store

Amsterdam Oud-Zuid krijgt er in de maand december een exclusieve pop-up store bij. REBELLE.com – hét platform voor luxury reselling – en lifestyle boutique Kabana slaan de handen ineen. Onder het thema Resort Wear stellen de twee een speciale collectie samen, perfect om in stijl mee te overwinteren in zonniger oorden.

dress_iro_rebelle

REBELLE.com vult de Kabana collectie aan met meer dan tachtig exclusieve accessoires van klinkende designernamen als Louis Vuitton, Chanel en Gucci. Denk aan zonnebrillen, reiskoffers en schoenen. Deze high-end items combineren mooi met de lijn luxe kaftans en badmode van Kabana.

rebelle_gucci_still2

Op 1 december zal de pop-up store worden geopend. Er kan vanaf dan geshopt worden voor de mooiste december cadeaus [voor jezelf]. De store is daarna de gehele maand van maandag tot en met zondag geopend in het Conservatorium hotel aan de Van Baerlestraat 27 te Amsterdam.

KABANA x REBELLE
Van Baerlestraat 27
1071 AN Amsterdam
Tel. +31 20 737 0508 Openingstijden: 10.00 – 19.00 uur

Share on Facebook