Volg mij overal!
Lifestyle / 231116

Must see! ‘Love in a time of neon’ van Cornelius

Vanaf 23 november 2016 exposeert kunstenaar Cornelius voor het eerst met zijn expositie LOVE IN A TIME OF NEON. Een romantische tentoonstelling van handgemaakte neon objecten die de gedachte triggert om de betekenis van ware liefde te begrijpen. 

xbank-x-cornelius-01

Cornelius is geïnspireerd door de ware liefde. De serie van de tien handgemaakt neon objecten, genaamd LOVE IN A TIME OF NEON, zijn gemaakt om de ontmoeting en het verlies van deze ware liefde te begrijpen.  De Amsterdamse kunstenaar ontwikkelde een fascinatie voor neon en beschouwt het hele productieproces hiervan als romantisch en kunstvorm op zich. Het afgelopen jaar is opgedragen om de kern van zijn werk, die onderdeel uit maken van deze serie, te produceren. 

xbank-x-cornelius-11

Tijdens deze tentoonstelling worden de eerste vijf objecten getoond. Het werk van Cornelius is gewaagd, emotioneel, explosief en gemaakt met liefde. Alle werken zijn handgemaakt, in een gelimiteerde oplage van vijf en te zien bij X Bank, Spuistraat 172 in Amsterdam.

xbank-x-cornelius-10 xbank-x-cornelius-08

Share on Facebook