Volg mij overal!
Fashion / 151116

Save the date! Sissy-Boy Kerstmarkt

Fonkelende sterren aan een gitzwarte hemel vormen het vertrekpunt voor de Sissy-Boy Christmas collectie. Voor de homeland en fashion collectie geven romantische stoffen een extra glamourshot tijdens de feestdagen voor zowel een party extravaganza of een sfeervol diner met vrienden en familie.

schermafbeelding-2016-11-15-om-06-29-11
De homeland collectie van Sissy-Boy is deze winter romantisch met een edgy twist. De love seats en sofa’s zullen extra warmte geven aan het interieur. De eettafel wordt deze kerst versierd met geborduurde servetten, glitter confetti en een overdaad aan glazen en kandelaars in alle vormen en formaten. Dit jaar maakt de traditionele boom plaats voor een stalen exemplaar met dito excentrieke en humoristische versieringen.

schermafbeelding-2016-11-15-om-06-29-00

Christmas Collection

De Christmas ’16 fashion collectie van Sissy-Boy kenmerkt zich dit jaar door subtiele elementen zoals velours jumpsuits, maar ook de high waisted pantalons met ultra wijde pijpen, transparante blouses, bombers bewerkt met patronen en klassieke essentials zoals zwarte (kanten) jurkjes en satijnen tops. Fijne comfortabele breisels (ook voor hem!) geven extra warmte tijdens de feestdagen. Uiteraard zijn er ook feestelijke looks voor de kids verkrijgbaar in lijn met de Christmas collectie voor mannen en vrouwen.

schermafbeelding-2016-11-15-om-06-28-50 schermafbeelding-2016-11-15-om-06-28-32

Sissy-Boy Kerstmarkt

De Sissy-Boy kerstmarkt komt weer op het Amstelveld! En dit jaar over het gehele Amstelveld. Met gluhwein, live kerstmuziek, lekker eten en natuurlijk alle favoriete fashion en Homeland artikelen van diverse jonge ondernemers verspreid over het Amstelveld.

schermafbeelding-2016-11-15-om-06-28-41

Datum: Zaterdag 10 december

Tijd: 10.00-17.00

Locatie: Amstelveld en Restaurant Nel

Share on Facebook