Volg mij overal!
Lifestyle / 141116

Must see! Laurent Salon & Spa

Zodra je binnenloopt bij Laurent Salon & Spa start er een ultieme en unieke all-in-one beauty experience. Alle beauty specialisaties vind je hier onder één dak waardoor je als gast niet alleen tijd kunt besparen maar ook één vertrouwd adres hebt voor al je beauty wensen. Er wordt met zorg gekeken naar de beste versie van jezelf waarbij uiterlijke schoonheid van binnenuit wordt onderstreept.

Laurent Salon & Spa bevindt zich in hartje centrum van Utrecht waar je bij binnenkomst al wordt verrast door de persoonlijke aandacht en sereniteit. Het ontbreekt hier aan niets, er wordt uitgebreid de tijd genomen voor de gasten en iedere behandeling start met een Aveda ritueel. Een ruime planning, natuur-lijke producten, de beste koffie, de meest helende thee en infusies, en vanaf december ook juices van de Cold Pressed Juicery uit Amster-dam. Alles om de gast een moment van rust, ontspanning en weldaad te bieden.

schermafbeelding-2016-11-14-om-07-09-23

Uitgebreide beauty APK

Iedere gast heeft de mogelijkheid om een uitgebreide beauty APK te doen, een analyse van het haar, de huid en de factoren die invloed kunnen hebben op de conditie daarvan. Op basis van deze analyse wordt er een deskundig advies én een gefaseerd behandelplan opgesteld waarbij er uiteraard rekening wordt gehouden met de wensen, behoeften en mogelijkheden zodat het plan ook écht realiseerbaar is en het gewenste resultaat behaald kan worden.

schermafbeelding-2016-11-14-om-07-10-26

Mooi, gezond haar en een stralende huid
De salon en de city spa bieden een breed scala aan hair & beauty behandelingen met de juiste balans tussen ontspanning en verbetering met de minste beschadiging voor het haar en de huid. Bij alle keuzes die er gemaakt worden staat het resultaat voorop en wordt het natuurlijke herstelvermogen van de huid en het haar gestimuleerd. De salon werkt uitsluitend met

producten die een maximaal resultaat geven met een minimale belasting voor de omgeving. Vanuit die visie is er dan ook gekozen voor bijvoorbeeld de schoonheids- producten van het merk Aveda die de levenskracht van planten en essentiële oliën omvatten en vervaardigd zijn met respect voor de aarde en in harmonie met het leven.

schermafbeelding-2016-11-14-om-07-10-11

Ondernemerschap & visie

Jean-marc Deun, vader van 4 kinderen, eigenaar van Laurent Salon & Spa én voormalig educator en business coach van Aveda, is de vierde generatie van kappers binnen zijn familie. Al van jongs af aan wist hij dat hij in deze branche wilde floreren. Op zijn manier wist hij de traditionele kapsalon uit te breiden tot een bedrijf van internationale allure waar een all-in- one beauty experience geboden wordt voor zowel mannen als vrouwen.

“Na jarenlang zowel in binnen- als buitenland ervaring te hebben opgedaan ontstond bij mij de droom om een plek te creëren waar zowel bij onze gasten, maar ook bij ons team, professionaliteit, inspiratie, rust en gedrevenheid de hoofdrol spelen. Met de salon wil ik laten zien dat een bezoek aan de kapper of schoonheidsspecialist een moment is waar je naar uit kijkt en waar er verder gekeken wordt dan alleen een nieuwe coupe. Onze professionals vormen het warm kloppende hart van Laurent. Van gastvrouw tot kleurspecialist, van stylist tot spa- en beautytherapist; stuk voor stuk behoren ze tot de top in hun vakgebied, ze zijn meer dan kapper of schoonheidsspecialist en zijn in staat de innerlijke schoonheid en persoonlijkheid van de gast zichtbaar te maken. Talent, passie, plezier, ervaring en inspiratie; dat zijn hier de kernwoorden” aldus Jean-Marc Deun.

schermafbeelding-2016-11-14-om-07-09-55

Restyling

Iedere 5 jaar ondergaat de salon een restyling, passend bij de tijdgeest en de trends van die periode. De laatste restyling (zomer 2016) is een weldoordacht interieurconcept waarbij aardse details de boventoon voeren. Meer groen zowel van binnen als van buiten, meer lifestyle gecombineerd met beauty en meer sfeer waardoor het voor iedereen een plek is om te ontspannen en te ontsnappen uit de drukte van alledag. Een ware beauty escape die niets voor niets al meer dan 25 jaar een begrip is in Utrecht en omgeving!

LAURENT SALON & SPA
‘De ultieme all-in-one beauty experience’
Janskerkhof 11 | 3512 BL | Utrecht | www.laurent.nl

Share on Facebook