Volg mij overal!
Lifestyle / 141116

Must see! Bottega Veneta’s 1e Amsterdamse boetiek

Het Italiaanse modehuis Bottega Veneta opende afgelopen week de eerste boetiek in Amsterdam.

bottegaveneta077
De winkel is gevestigd op de Pieter Cornelisz Hooftstraat 60 en heeft een totaaloppervlakte van 140 vierkante meter verdeeld over twee verdiepingen. De winkel biedt een selectie van Bottega Veneta producten, waaronder de iconische tassen en de prêt-à-porter collectie voor dames en daarnaast lederwaren, schoenen, sieraden, parfums, brillen en accessoires voor zowel dames als heren.
Binnen Bottega Veneta’s winkelconcept, ontworpen door creatief directeur Tomas Maier, is elk element van het boetiekinterieur, van de walnoothouten tafels en handgemaakte vitrines tot de met leer beklede handgrepen van de deuren, maatwerk.

bottegaveneta015 bottegaveneta018 bottegaveneta040

Onder de opvallende designelementen bevinden zich de fraai ontworpen toonbanken, met biljarddoek beklede, uitschuifbare etaleerladen, muren bedekt met ultra-suède, mohair meubelbekleding en Nieuw-Zeelandse, wollen tapijten. Een rustig, zinnelijk palet van matte, neutrale en aardetinten benadrukt de privacy, het raffinement en comfort van de winkelervaring. Het interieur van de boetiek is een elegante weerspiegeling van Bottega Veneta’s kwaliteit: het fantastische vakmanschap, tijdloos maar vernieuwend design, moderne functionaliteit en hoogwaardige materialen.

bottegaveneta089 bottegaveneta083

Bottega Veneta

Pieter Cornelisz Hooftstraat 60

1071 CA Amsterdam

www.bottegaveneta.com

Share on Facebook