Volg mij overal!
Fashion / 141116

Must have! We Are Labels x Kronstadt Limited Edition Shirt

We Are Labels en Kronstadt lanceren het Limited Edition Green overhemd ter viering van vriendschap. Het item is exclusief ontworpen voor deze special collaboration waarbij vriendschap centraal is gezet. We Are Labels sprak de inspirerende artiesten Akwasi, Leeroy en Hayzee van Zwart Licht en ondervroeg ze over de hechte vriendschap tussen hen en het ontstaan van de groep. Het item is nu exclusief verkrijgbaar bij We Are Labels en Wearelabels.com

6

Celebrate Friendship: The Item

Het overhemd is door Kronstadt speciaal ontworpen in samenwerking met We Are Labels waarbij vriendschap centraal is gezet. Daarom heeft het overhemd een exclusieve toevoeging van de Nederlandse vlag (We Are Labels) naast de vlag van Denemarken, waar het merk Kronstadt oorspronkelijk vandaan komt. Daarnaast heeft het overhemd tailor-made knopen in een lichtbruine kleur en is in het neklabel het logo van We Are Labels en Kronstadt te vinden. Het limited edition overhemd is nu verkrijgbaar voor €65,95 bij We Are Labels en Wearelabels.com in een beperkte oplage.

3-akwasi

Zwart Licht

Ter ere van de lancering van het We Are Labels x Kronstadt Limited Edition Shirt had We Are Labels een exclusief interview en fotoshoot met de boys van Zwart Licht. De talentvolle rapformatie bestaat sinds eind 2007 en is een gevestigde naam binnen de Nederlandse hiphop. De groep bestaat uit rapper Akwasi, producer Hayzee en rapper Leeroy. Het nieuwe album van Zwart Licht zal ongeveer in het voorjaar van 2017 uit komen.

4-leeroy5-hayzee

We Are Labels

We Are Labels opende eind 2010 haar eerste dames boutique aan de Utrechtsestraat in Amsterdam. In korte tijd is dat uitgegroeid naar zes boutiques in Amsterdam, één boutique in Rotterdam, één boutique in Amstelveen en is de webshop Wearelabels.com er bijgekomen. In de We Are Labels boutiques vind je kleine, exclusieve en internationale modemerken die je bijna nergens anders vindt. Voorwaarde is dat de kleding betaalbaar is, want het motto is niet voor niets ‘Only great minds can afford simple style’. Daarom is 80% van de collectie tussen de € 40 en € 80 geprijsd en komen er met acht collecties per jaar wekelijks nieuwe items binnen. Daarnaast onderscheidt We Are Labels zich als Nederlandse multi-brand store door het organiseren van verschillende limited edition collaborations met haar merken.

totaal 

Kronstadt

Kronstadt staat voor verandering werd opgericht in 1999 door twee bohemian Denen. Samen besloten ze een funky kledingmerk te beginnen en inmiddels staat het merk bekend als één van de meest succesvolle Scandinavische kledingmerken voor heren. Kronstadt is verkrijgbaar in landen over de hele wereld zoals Japan, Canada, Rusland. Daarnaast is het merk ook te vinden in Europa.

Share on Facebook