Volg mij overal!
News / 141116

Fresh! 5&33’s truffelpasta

Dat je bij 5&33 overheerlijke truffelpasta kunt bestellen is welbekend. Voor de tweede keer op een rij heeft Executive Chef van 5&33, Nadia Frisina, een exclusief truffelmenu voor de jaarlijkse kick-off van het truffelseizoen samengesteld. Het menu is tot kerst verkrijgbaar. Een echte ‘must eat’ voor liefhebbers van truffel!

schermafbeelding-2016-11-14-om-06-36-47

Truffelmenu

Elk jaar vindt in november de kick-off van het truffelseizoen plaats in 5&33. Om de dag maken verse truffels een reis vanuit Umbrië (Italië) naar de keuken van 5&33. Bij aankomst worden de truffels nauwkeurig geselecteerd en gewogen door chef Nadia, die ze vervolgens verwerkt in het exclusief samengestelde drie of vier gangen truffelmenu. Gedurende het truffelseizoen laat 5&33 haar gasten graag deze bijzondere kwaliteitstruffels ervaren. Naast het menu van de zwarte truffel, kan er ook gekozen worden voor een luxere variant met witte truffel. Beide heerlijk te combineren met een speciaal wijnarrangement, afgestemd op deze bijzondere gerechten. Mooie kiekjes delen via social media? Dat kan met de hashtag #trufflekickoff en inchecken @5and33.

schermafbeelding-2016-11-14-om-06-36-21

Executive Chef Nadia Frisina

Nadia heeft haar Italiaanse kookkunsten geperfectioneerd in eigen land, toen ze in restaurants van verschillende vijfsterren hotels werkte. Daarna is ze al snel uitgevlogen om haar vernieuwende visie op de Italiaanse keuken te delen met de rest van de wereld. Ze werkte in toprestaurants in o.a. Peking, Macau, Londen en New York. Nadia en haar team zijn echte ambassadeurs van het rijke erfgoed van de Italiaanse keuken. Zij streven ernaar het verhaal van Sicilië en Italië te vertellen met recepten van oudsher maar dan met een moderne twist.

Over art’otel amsterdam en 5&33

art’otel amsterdam en 5&33 bevinden zich op de hoek van de Prins Hendrikkade en de Martelaarsgracht, tegenover het Centraal Station en combineren kunst, cultuur, lifestyle, eten en drinken. 5&33 Kitchen serveert een ‘shared dining’ menu van mediterrane gerechten met een Italiaanse twist. 5&33 Bar, met wekelijks live entertainment verzorgd door (lokaal)

bekende DJ’s, schenkt heerlijke cocktails, bieren en likeuren. Voor ontspanning is de 5&33 Lounge de perfecte plek, terwijl cultuurliefhebbers hun hart kunnen ophalen aan een verzameling van kunstgerelateerde boeken en tijdschriften in 5&33 Library. De interactieve art display creëert afwisselende sferen en de flexibele, 300 vierkante meter tellende, 5&33 Gallery presenteert werk van wisselende kunstenaars. @5and33 – #5and33 – 5and33.nl

Share on Facebook