Volg mij overal!
Beauty / 131116

Must see! Hairloxx Professional opent eerste brandstore op Curaçao

Na een succesvolle introductie in Nederland, gaat Hairloxx Professional internationaal. De expert op het gebied van hairextensions en haircare heeft onlangs de deuren geopend van haar allereerste brandstore op Curaçao. Vanaf nu zorgen de kwalitatief hoogstaande extensions en luxe collectie verzorgingsproducten voor een stijlvolle coupe op internationaal niveau.

Hairloxx Professional.
Hairextensions-expert Roos van Binsbergen heeft 3 jaar geleden Hairloxx Professional in Nederland geïntroduceerd, met als doel een superieure kwaliteit te kunnen bieden op het gebied van zowel hairextensions als haircare. Zo worden de kwalitatief hoogstaande extensions met zorg op een onschadelijke manier ingezet door middel van geluidsgolven. De luxe haircare producten verzorgen en beschermen vervolgens niet alleen de hairextensions, maar ook het natuurlijke haar voor een stijlvolle coupe. Na het succes in Nederland, breidde Hairloxx Professional verder uit binnen Europa waar de Hairloxx Professional Hairextensions inmiddels door veel professionele kappers en extensions studio’s naast Nederland ook in België, Duitsland en Zwitserland worden gebruikt.

Hairloxx Professional Brandstore
Eigenaresse Roos van Binsbergen is met haar Beauty by Roos salons – 6 vestigingen binnen 8 jaar! – dé hairextension specialist van Nederland geworden. Door haar jarenlange expertise en passie voor het vak, streeft ze altijd naar superieure kwaliteit en een optimale service. Met de opening van haar allereerste Hairloxx Professional Brandstore brengt ze deze twee aspecten opnieuw samen op internationaal niveau. De Brandstore, vorige maand geopend op Curaçao, laat nog meer mensen wereldwijd kennis maken met Hairloxx Professional.

hairloxx-intense-total-care-kit-euro-7450

“Wij hadden als Beauty by Roos al veel Hairloxx klanten die om de vier maanden vanuit Curaçao overvlogen naar Nederland voor een behandeling. Daarnaast blijkt uit onderzoek dat veel bewoners van het Caribisch gebied naar Miami gaan voor hairextensions. Met de lancering van onze studio willen wij de inwoners, maar ook vakantiegangers de gelegenheid bieden om te genieten van een behandeling, een beleving, gezelligheid en niet te vergeten van hun nieuwe haar!”, aldus Roos. 

Bon bini Hairloxx
In de Hairloxx studio, te vinden op de Caracabaaiweg, wordt gewerkt met het complete Hairloxx assortiment. Dit betekent een uitgebreide keuze uit maar liefst 23 prachtige kleuren. Van de super warme rood tinten van Hairloxx Cape Town, naar de blonde Loxx van Hairloxx Saint-Tropez. Van de bruintinten van Hairloxx New York tot Hairloxx Milan. Op Curaçao straighten veel dames hun natuurlijke haar voor een permanent steile coupe, waardoor de extensions van Hairloxx tevens geschikt zijn voor dames die van nature geen steil haar hebben. 

Hairloxx Foundation
Mede dankzij haar grote liefde voor het land, heeft Roos de Hairloxx Foundation in het leven geroepen. Deze stichting zet zich ten volle in voor het welzijn van de kinderen in jeugdinstellingen op Curaçao. De jeugdinstellingen zijn volledig afhankelijk van de bijdragen van de overheid, donaties van particulieren en andere belangeloze initiatieven. Doordat de bijdrage van de overheid net voorziet in “bed, bad en brood” hebben de tehuizen een chronisch tekort aan faciliteiten, kleding, beddengoed, speelgoed etc. De Hairloxx Foundation wil hier graag verandering in brengen. 

Meer informatie over de foundation en de mogelijkheid om te doneren: hairloxx.com/nl/hairloxx-foundation.

Share on Facebook