Volg mij overal!
Fashion / 131116

Must have! Knowledge Cotton Apparel

Het Deense Knowledge Cotton Apparel is een familiebedrijf, gebouwd op meer dan 40 jaar ervaring in ontwerp, innovatie, milieuvriendelijk ondernemen en passie voor kwaliteit. Deze fundamentele waarden staan vandaag de dag nog steeds centraal in de bedrijfsfilosofie. Knowledge Cotton Apparel gebruikt alleen 100% gecertificeerd biologisch katoen en andere duurzame materialen, zoals biologische ‘Happy Sheep” wol en gerecyclede PET-flessen.

organic-cotton-knowledgecotton-apparel

Knowledge doet dit uit respect voor de aarde en de mensen die erop leven. Biologisch katoen is goed voor de katoenboeren en hun gezinnen, omdat zij niet worden blootgesteld aan giftige stoffen, het is goed voor het milieu en het is goed voor drager van de kleding, voor jou dus! Doelstelling van het bedrijf is door het gebruik van biokatoen in 2015 al totaal 150 ton pesticiden, chemicalien en kunstmest uit het milieu geweerd te hebben. Voor hun jarenlange inzet voor duurzaamheid kreeg het bedrijf dit jaar de Deense CSR Award 2014.

kca 

De designafdeling van Knowledge Cotton Apparel combineert klassieke en casual styling met een eigentijdse uitstraling en vindt inspiratie in de geschiedenis van het merk, passie voor authenticiteit en de kwaliteit van natuurlijke vezels. Door geen genoegen te nemen met minder dan de perfecte pasvorm, fijne details en de beste duurzame kwaliteit, vertegenwoordigt Knowledge Cotton Apparel het geloof in een samenleving waarin vrije tijd, een sportieve geest en verbondenheid met de natuur centraal staan: Gain Knowledge. Take Action. Earn Respect.

kca-dec-15-005

https://knowledgecottonapparel.com/ 

Share on Facebook