Volg mij overal!
Fashion / 291016

Must see! Lincherie Styling Center

Sinds half september zijn de Negen Straatjes een uniek winkelconcept rijker. Na de lancering van haar innovatieve Lincherie 3D-scanspiegel, heeft de luxe lingeriespeciaalzaak de deuren van haar eerste Lincherie Styling Center aan de Huidenstraat 28 geopend. Een revolutionaire winkelformule die het beste van on- en offline shoppen met elkaar combineert.

img_6490-1

Bijzonder aan dit concept is dat de winkel niet beschikt over een fysieke stock. Tijdens een bezoek aan het Lincherie Styling Center kan er gepast worden met pasbeha’s, gekozen uit een inspiratiecollectie. Alle modellen, stijlen en maten (van A-tot J-cup)  van de merken Marie Jo, PrimaDonna en Andres Sarda zijn beschikbaar om te passen, wat bijzonder is, aangezien een reguliere winkel vaak over een beperkte selectie van maten en modellen beschikt.

img_6493-1

Ons bezoek aan het Lincherie Styling Center begon met een hartelijk ontvangst door één van de Lingerie Stylisten. De huiselijk ingerichte winkel beschikt over vier ruime en luxueuze paskamers en een gepatenteerde Lincherie 3D-scanspiegel. Deze spiegel maakt in minder dan één minuut 140 metingen van het bovenlichaam, die vervolgens omgezet worden in de juiste BH-maat. Hoe gaaf is dat? Het laten maken van zo’n scan is trouwens geheel kosteloos.

img_6492-1
Na de persoonlijke Lingerie Styling sessie werd er – terwijl wij aan de lounge bar een lekker kopje koffie dronken –  online door de Lingerie Styliste een Personal Shop aangemaakt die 24/7 toegankelijk is. In deze Personal Shop verschijnen steeds de nieuwste collecties, passend bij onze stijl en voorkeur, zodat in de toekomst steeds efficiënt en gemakkelijk online een perfect passend lingeriesetje besteld kan worden. Tablets in de winkel bieden de mogelijkheid om een bestelling te plaatsen, die direct in behandeling wordt genomen, waardoor de lingerie binnen 48 uur op de deurmat ligt. Ideaal, aangezien er op deze manier zonder tasjes verder gewinkeld kan worden.

img_6489-1

Openingstijden:
maandag: 12:00 – 19:00
dinsdag – woensdag: 10:00 – 19:00
donderdag: 10:00 – 21:00
vrijdag: 10:00 – 18:30
zaterdag: 10:00 – 18:00
zondag: 12:00 – 18:00

img_6488

Wist je dat?
70% van de vrouwen nog steeds de verkeerde BH-maat draagt? Een slecht passende BH, bandjes die insnijden, een knellend rugpand… Het zijn dingen die na een lange dag grote irritaties worden.
het ongeveer 18 maanden duurt om de perfecte BH te maken? In totaal doorloopt een kwaliteits-BH zo’n 50 montagefases, tot hij die perfecte pasvorm heeft.
een kwaliteits-BH uit 51 onderdelen bestaat? Beugels, sluitingen, afwerklintjes, schouderbandjes, regelaars, fijne afwerkgarens… Elk detail heeft zijn functie.
– er 32 stikbewegingen nodig zijn om een kwaliteits-BH te maken? Er worden verschillende soorten garens gebruikt. Elk soort garen is beter geschikt voor een bepaalde vorm van stikken, zo oogt het resultaat mooier, fijner en gaat je BH veel langer mee.
rood dé kleur is voor herfst en winter 2016? Op de catwalks werd deze kleur al volop verwerkt in schitterende creaties, maar ook de fashionista’s naast de runway kozen

Share on Facebook