Volg mij overal!
Beauty / 291016

Hot! Medavita haartrends najaar 2016: glanzend, glad & super steil

Gespot op de internationale runway voor dit najaar: de stoere ‘wet look’ rock ’n roll stijl! Het haar helemaal strak naar achteren gestyled met flink wat wax, in een paardenstaart of loshangend maar wel uit het gezicht. Een opvallende haartrend voor zowel overdag als tijdens een feestje. Superelegant en vrouwelijk. Het Italiaanse haarmerk Medavita heeft alles in huis om deze look binnen een mum van tijd te creëren. De Medavita Lissublime verzorgingslijn vormt namelijk de basis voor een ultiem superglad ‘sleek’ kapsel. De haarkleurbeschermende producten van Medavita uit de lijn Luxviva garanderen daarnaast de glans, het kleurbehoud en de stevigheid van gekleurd haar. Van natuurlijke tinten tot en met extreme kleurvariaties in blauw, platinum blond of opaaltinten. Het mag duidelijk zijn: geverfd, steil haar is hot maar heeft extra verzorging nodig om mooi te blijven. 

Glad & strak
De Medavita Lissublime verzorgingslijn bestaat uit gladmakende, anti-frizz producten die de basis vormen voor het ultieme steile kapsel. Het haar wordt verstevigd en intensief gehydrateerd, zodat het zacht, glanzend en makkelijk doorkambaar is. Geen overbodige luxe na de zomermaanden waarin het haar doorgaans heel wat te verduren heeft gehad met een overdosis aan zon, zee- en chloorwater! De producten van Lissublime bestaan uit een Smoothing Shampoo die direct het haar glad en steil maakt en pluizen voorkomt dankzij het Amino Concentrée complex dat overigens in alle producten is toegevoegd. Het Smoothing Hair Mask is een extreem gladmakend masker met een ontspannen werking op de haarvezel. Het Jojoba-olie extract versterkt, hydrateert, voedt en maakt het haar zijdezacht. De Thermo Protection Smoothing Hair Fluid beschermt het haar tegen hitte tijdens het stylen met een föhn of steiltang. Deze is vooral geschikt voor golvend, krullend en kroezend haar. 

“Anno 2016 draait het bij de haartrends om steiler dan steil. Vooral de sleek wet look is helemaal hot en kan zowel vast – superstrak naar achteren in een staart – als los gedragen worden. Ga eerst aan de slag met de steiltang. Gebruik de Lissublime Thermo Protection Smoothing Hair Fluid om je haar te beschermen. Zet vervolgens alles strak, zodat het gezicht goed uitkomt en creëer de wet look met de Medium Hold Glossy Hair wax en/of Delicate Glossy Hairspray om het haar op zijn plek te houden. En… lekker uitpakken met stevige make-up nu het gezicht vrij is.”, aldus Lilian Stobbe, Medavita hair professional. 

Industrialfoto

Glans & stijl
Medavita Luxviva is een kleurbeschermende verzorgingslijn om zelfs veelvuldig of extreem gekleurd haar in perfecte conditie te houden. De haarkleur blijft levendig, helder en glanzend, onder andere vanwege de antioxiderende werking van de producten die beschermt tegen vrije radicalen, zodat de veroudering van de haarvezel wordt tegengegaan. Ideaal voor gekleurd en ontkleurd haar, maar ook voor highlights! Deze producten zijn ook perfect voor het ultieme strakke kapsel. De Delicate Glossy Hairspray is een glanzende haarspray die de kleur beschermt en zorgt voor de excellente afwerking van steil haar. De Soft Hold Matt Hair Wax is een matte wax die de kleur van het haar onderstreept en het losse haar strak naar achteren houdt. De Medium Hold Glossy Hair Wax is een glossy wax met een medium sterkte die ook de kleur van het haar beschermt en heel geschikt is om de sleek glossy look neer te zetten. Vooral helemaal strak naar achteren in een staart is het ideale model voor deze waxsoort. En last but not least is ook de Anti-Yellow Shampoo een must bij de stoere wet look. Deze kleurbeschermende zilver shampoo is namelijk vooral geschikt voor blond of geblondeerd haar en highlights. Het neutraliseert gele accenten, beschermt het haar en geeft extra volume en glans. En ook dat is de beste basis voor de steile, wet look haartrend! 

Industrialfoto

Prijs & Verkrijgbaarheid
Producten uit de Medavita Lissublime en Luxviva lijn zijn verkrijgbaar via de betere kapsalons. De prijzen van de lijn variëren van €17,40 tot en €28,50. Voor meer informatie en voor een salon in de buurt: http://www.main-cosmetics.com/medavita

Share on Facebook