Volg mij overal!
Fashion / 261016

#MustHave! Letasca; De ‘handtas’ voor mannen

Het Italiaanse Letasca is een kledingmerk voor mannen, met als uitgangspunt dat het zo functioneel moet zijn als een tas voor vrouwen. Model en designer van het merk, Elbio Bonsaglio, liep twee jaar geleden tegen het probleem aan dat hij tijdens het reizen zijn spullen nooit kwijt kon. Daarom ontwierp hij een bodywarmer met veel compartimenten; de ‘handtas’ voor mannen en het signature stuk uit al zijn collecties. Grote namen als Justin Bieber, A$ap Rocky en Chris Brown dragen de bodywarmer al.

20161021-fourxletasca-excl-logo-67
Afgelopen weekend deed het merk intrede in de Nederlandse markt. Samen met concept-store FOUR lanceerde Bonsaglio een limited edition bodywarmer. Terwijl Hunter/Game een DJ set draaide, kwamen Sunnery James, Nicky Romero en Jonna Fraser langs om de eerste modellen op te halen. De collectie van Letasca en de limited edition bodywarmer zijn exclusief te koop bij FOUR, P.C. Hooftstraat 127.

20161021-fourxletasca-excl-logo-126 20161021-fourxletasca-excl-logo-4 20161021-fourxletasca-excl-logo-9

Share on Facebook