Volg mij overal!
Beauty / 131016

Spuit! Estée Lauder’s ‘Modern Muse Nuit’

Volg de muze in de nacht. Estée Lauder introduceert een krachtige nieuwe geur die het sensuele, fascinerende en glamorous karakter van een onvergetelijke avond weerspiegelt. Bijzonder, zwoel en gehuld in glamour, dat is de NIEUWE Modern Muse Nuit van Estée Lauder. Het parfum straalt pure elegantie uit door de stijlvolle donkerblauwe kleur en de goudkleurige Modern Muse-flacon met strik. Zijn betoverende aantrekkingskracht prikkelt de zintuigen, mysterieus als de nacht. Een luxueus, intrigerend statement van de moderne muze.

estee-lauder-modern-muse-nuit

HET PARFUM

Modern Muse Nuit is geïnspireerd door weelderige luxe en geheimzinnigheid. Dit intrigerende parfum benadrukt de ondoorgrondelijke uitstraling van een moderne muze die zich in de schemering ontpopt tot een onweerstaanbare diva. De bloemige, houtachtige oosterse geur is een bijzondere mix van verfijnde bloemige noten en romige houtakkoorden. Het resultaat: een uiterst warm parfum met een sprankelende frisheid. De innovatieve “duale impressie” ademt glamour, mysterie en een aantrekkelijke sensualiteit. Twee contrasterende akkoorden bieden een unieke olfactorische ervaring:

FASCINEREND BLOEMENAKKOORD: weelderige bloemige noten en sappige vruchten herdefiniëren ultieme glamour. Het vruchtvlees van exotische mandarijn wordt gecombineerd met levendige bourgeon de cassis. Blauwe kamille versterkt op verrassende wijze de fluweelachtige jasmine absolute en intense Chinese jasminum sambac. Het sensuele vrouwelijke karakter van het rijke boeket wordt benadrukt door romige heliotroop.

ONWEERSTAANBAAR HOUTAKKOORD: een uniek evenwicht van exquise houtsoorten en romige sensualiteit onthult een sierlijke elegantie. Zacht sandelhout ontmoet de zuiverheid van ClearwoodTM, een innovatief ingrediënt met de pure, verfijnde warmte van patchoeli. Krachtige noten van tonkaboon en hoogwaardige vanille uit Madagaskar creëren een mysterieuze intensiteit. Zachte muskus en de warme gloed van amber versterken de verleidelijke uitstraling in de duisternis. Het ultieme, sensuele spel van licht en donker gaat van start.

DE MUZE

De muze voor Modern Muse Nuit is Kendall Jenner. Haar mysterieuze uitstraling schittert in de nacht. Donkere ogen, een betoverende zwoele blik. Volle, verleidelijke lippen. Het haar strak naar achteren, opvallend en intrigerend. Ze is gehuld in weelderige onyx veren, een indrukwekkend modestatement. Geheimzinnig en fascinerend, sensueel en onweerstaanbaar. Statig en zelfverzekerd verdwijnt ze in de duisternis. Als geen ander verleidt de moderne muze de nacht.

schermafbeelding-2016-10-13-om-07-08-51

De NIEUWE Modern Muse Nuit is vanaf 8 oktober 2016 verkrijgbaar bij alle Estée Lauder- verkooppunten en online op www.esteelauder.nl.

Share on Facebook