Volg mij overal!
Fashion / 131016

Must have! Asics’ ‘Gel Lyte MT’

ASICS lanceert deze maand de GEL-LYTE MT. Het model is de nieuwe standaard voor de lichtgewicht hardloopschoen en speciaal voor mensen met een hectische levensstijl. Het halfhoge model heeft de echte GEL-LYTE III kenmerken, zoals de gespleten tong en het design, alhoewel dit model een betere grip heeft door het speciale rubber.

unspecified

Het model heeft ook een GEL-LYTE V kenmerk, zoals de mono sock waardoor je de schoen gemakkelijk aan en uit doet. Het materiaal is van suède en waterafstotend. De consument krijgt het beste uit 2 werelden met een uniek ontwerp en even unieke prestaties.

unspecified-1

De GEL-LYTE MT komt uit in vier kleuren. Vanaf oktober liggen de grijze en de blauwe (140 euro) in de winkel en vanaf november liggen de gebroken witte en zwarte (150 euro) in de winkel. Ze zijn te koop bij o.a. De Bijenkorf en sneakerwinkels, zoals Calico Jack, Epic, Reissue en Sneaker District.

unspecified-2 unspecified-3

Share on Facebook