Volg mij overal!
Beauty / 111016

Spuit! Marc Jacobs’ Decadence 18K edition

HET CONCEPT
MARC JACOBS DECADENCE ONE EIGHT K EDITION IS EEN UITNODIGING OM VAN LUXE TE GENIETEN. GEÏNSPIREERD DOOR 18-KARAAT GOUD, STAAN FLACON EN VERPAKKING VAN DEZE LIMITED EDITION VOOR DE ONVERWACHTE TEGENSTRIJDIGHEID VAN KLASSIEKE ELEGANTIE EN ULTIEME GLAMOUR.

marc-jacobs-decadence-one-eight-k-edition-100ml-bottle

DE GEUR

DECADENCE ONE EIGHT K EDITION IS QUA GEUR IDENTIEK AAN HET ORIGINEEL: WEELDERIG, SENSUEEL MET OPVALLENDE HOUTACCENTEN. DE GEUR HEEFT EEN PAKKENDE, ZWOELE OPENING MET SAPPIGE ITALIAANSE PRUIM, GOUDKLEURIG SAFFRAAN EN POEDERIG IRIS. HET HART IS EEN BOEKET VAN WARME BULGAARSE ROOS, GEMENGD MET IRIS EN ROMIGE SAMBACJASMIJN-ACCENTEN. DE BASIS: SEXY EN GLOEDVOL AMBER, ZWARTE VETIVER EN WARM PAPYRUS GEVEN HET GEHEEL EEN SIGNATUUR VAN GERAFFINEERDE ZINNELIJKHEID.

TOP: HART: BASIS:

ITALIAANSE PRUIM, IRIS, SAFFRAAN BULGAARSE ROOS, SAMBACJASMIJN, IRIS

AMBER, VETIVER, PAPYRUSHOUT

HET ONTWERP

DE VERGULDE MARC JACOBS DECADENCE ONE EIGHT K EDITION IS MET ZIJN GOUDKLEURIG GLAS EN EXOTISCHE, GEWELFDE PYTHONDOP IN COMPLEMENTAIRE KLEURSCHAKERING, DE ULTIEME LUXEBELEVING VAN DIT FEESTSEIZOEN.

EEN GOUDKLEURIGE KETTING MET ZWARTZIJDEN KWAST MAAKT HET BEELD COMPLEET, EN LUIDT EEN NIEUW TIJDPERK IN VAN LUXE EN GLAMOUR, VAN EEN TERUGKEER NAAR WEELDERIGE MATERIALEN EN DETAILS. DE DOOS, RIJK EN CHIC, VERWIJST NAAR JACOBS’ ICONISCHE MODE-ESTETHIEK.

DECADENCE ONE EIGHT K EDITION LIMITED EDITION

EAU DE PARFUM 100 ML – ADVIESVERKOOPPRIJS € 118,89

marc-jacobs-decadence-one-eight-k-edition

EEN LUXUEUZE, SENSUELE GEUR MET HOUTACCENTEN, VOL GLAMOUR EN WEELDERIG, MET MARCS KENMERKENDE BALDADIGE TOUCH.

DECADENCE ONE EIGHT K EDITION ZAL VANAF HALF OKTOBER, SLECHTS VOOR EEN BEPERKTE PERIODE, BIJ DE GEAUTORISEERDE MARC JACOBS FRAGRANCES PARFUMERIEËN EN WARENHUIZEN VERKRIJGBAAR ZIJN.

Share on Facebook