Volg mij overal!
Lifestyle / 111016

Must see! De Men’s Lounge

De gemiddelde man vindt samen winkelen met zijn vrouwelijke partner een verschrikking en heeft er vaak al na een half uur genoeg van. Relaxstoelenspecialist Prominent komt met de oplossing en opent in de week van 10 t/m 16 oktober de Men’s Lounge in de Kalverstraat 101. Alle mannelijke voorbijgangers kunnen – geheel kosteloos – 30 minuten lang ontspannen in de spiksplinternieuwe Humberto-fauteuil, terwijl het vrouwelijke shopgezelschap de Kalverstraat leegkoopt. Op dinsdag 11 oktober is de winkel feestelijk geopend door Humberto Tan.

prominent-mens-lounge

Zes keer naar hetzelfde jurkje kijken, tig winkels af en dan uiteindelijk toch schoenen kopen in de allereerste winkel. Een herkenbaar scenario voor vele mannen. Prominent wil winkelen ook leuk maken voor mannen en heeft de 100 m2 grote pop-up store helemaal omgetoverd tot de Men’s Lounge by Prominent. De ultieme relaxplek waar de heren helemaal in de watten worden gelegd. Zo is er mogelijkheid om FIFA17 te spelen, series te kijken, een scheerbeurt te krijgen, muziek te luisteren maar ook bijvoorbeeld hapjes & drankjes te nuttigen. Alles om de man te laten ontspannen!

De Men’s Lounge

De winkel is opgedeeld in verschillende relaxmomenten: bij binnenkomst is er een barber waar mannen een scheerbeurt kunnen krijgen. Vervolgens kunnen ze door naar de voetbalhoek om FIFA17 tegen of met elkaar te spelen. Na het voetballen is er tijd om even bij te komen met een tijdschrift in de leeshoek. Daarna kunnen de heren door naar de

‘drankjes en hapjes’ hoek om zich vervolgens te installeren in de stoelen om muziek te luisteren of series te kijken. Ten slotte kunnen de mannen zich helemaal in de natuur wanen in de ‘relaxhoek’.

Openingstijden

De lounge is op maandag en zondag geopend van 12:00 tot 18:00 uur. Op dinsdag, woensdag, vrijdag en zaterdag zijn de openingstijden van 11:00 tot 18:30 uur. En op donderdag, wanneer het koopavond is in Amsterdam, is de winkel te bezoeken van 11:00 tot 21:00 uur.

Humberto-fauteuil

De aanleiding voor deze lounge is dat Prominent samen met Humberto de ideale relaxstoel heeft gecreëerd. De inbreng van Humberto komt terug in de relaxte uitstraling en looks van dit bijzondere meubel, die verkrijgbaar is in een combinatie van leer en tweed in tal van combinaties. De Humberto- fauteuil is uitgerust met een USB-aansluiting, waardoor zowel de persoon in de stoel als de smartphone of tablet tegelijk kunnen worden opgeladen. De stoel wordt op maat gemaakt voor elke consument, door de stoel af te stemmen op zijn of haar specifieke lichaamsmaten en designwensen. Een tailor-made eindresultaat dat past in ieder interieur.

Prijs en verkrijgbaarheid

De stoelen zijn verkrijgbaar bij alle 43 winkels van Prominent. De stoel is verkrijgbaar vanaf € 1.290,-

Share on Facebook