Volg mij overal!
Fashion / 111016

Fresh! De TopShop ‘reclaim’ collectie

TOPSHOP is verheugd de terugkomst van TOPSHOP RECLAIM aan te kondigen. Na vier succesvolle collecties, brengt TOPSHOP de duurzame collectie terug met een nieuwe stijl, gemaakt van ge-upcycled, overtollig materiaal en productieresten.

57b460eb4637c1471439083

De RECLAIM collectie van dit seizoen is geïnspireerd op de rebellious 90’s. Call-to-action slogans en vetgedrukte logo’s belichamen het dissidente karakter van dat decennia, terwijl de gemixte stoffen en het patchwork denim een doe-het-zelf vibe uitstralen. Romantische lingerie-achtige onderjurkjes en mooie hemdjes hebben een nieuw leven gekregen door gewaagde bandjes en nieuwe hardware details; gecombineerd met een spliced hoodie of een cropped spijkerjasje, straalt deze collectie een ruige energy uit.

57b460fdd5e501471439101

Jacqui Markham, Global Desing Director bij TOPSHOP, vertelt:

“TOPSHOP RECLAIM collecties bieden een vooruitstrevende oplossing voor het overschot aan materiaal van TOPSHOP’S vorige collecties. Het is voor ons een prioritiet om textielafval van al onze producten te minimaliseren en tegelijkertijd on-trend designs en wardrobe essentials te ontwerpen volgens de echte TOPSHOP esthetiek.”

Share on Facebook