Volg mij overal!
Beauty / 190916

Smeer! Estée Lauder’s ‘Revitalizing supreme+ Global Anti-Aging’

Estée Lauder kan bouwen op jarenlang baanbrekend onderzoek naar de natuurlijke activiteit van Nrf2, een eiwit in de huid dat diverse tekenen van veroudering bestrijdt. Het merk heeft een doeltreffende nieuwe manier ontdekt om de jeugdige uitstraling van de huid te herstellen, en stelt vandaag de NIEUWE Revitalizing Supreme+ Global Anti-Aging-collectie voor. Deze productlijn bevat een uniek en exclusief moringa-extract dat de natuurlijke activering van Nrf2 ondersteunt en huidveroudering op verschillende wijzen tegengaat, onder meer door middel van anti-irritanten en antioxidanten. Het moringa- extract versterkt bovendien de werking van een krachtig collageencomplex en stimuleert de natuurlijke collageenproductie. Een cactusvijgextract voedt en verstevigt de vochtbarrière van de huid. Deze krachtige bestanddelen gaan verscheidene tekenen van veroudering tegen, en doen rimpels en fijne lijntjes vervagen. Resultaat: een stevigere, vollere en soepelere huid. De huid is beter beschermd tegen de zichtbare tekenen van dagelijkse stress en vermoeidheid. Voor een intens gevoede en stralende huid, die na verloop van tijd blaakt van gezondheid en vitaliteit.

schermafbeelding-2016-09-19-om-07-17-48

Al jarenlang bestuderen wetenschappers van Estée Lauder Nrf2 – ook wel ‘bewaker van de jeugdigheid’ genoemd – en het belang van dit krachtige eiwit voor de huid. Nrf2 ondersteunt een gestreste huid en bestrijdt talrijke tekenen van veroudering. Bij het ouder worden vermindert het gehalte aan en de activiteit van Nrf2, en is de huid minder beschermd tegen schade. Gevolg: zichtbare huidveroudering.

Estée Lauder ontdekte dat de huid beschikt over een natuurlijk systeem om veroudering af te remmen en ging op zoek naar een complete formule om die verjongende eigenschappen te bevorderen. Het bedrijf sloeg de handen ineen met de internationaal gerenommeerde plantenbioloog dr. Ilya Raskin van de Amerikaanse Rutgers University om de voordelen van de moringaboom te onderzoeken. Deze ‘boom des levens’ bevat een unieke, uiterst belangrijke molecule die de productie van Nrf2 stimuleert. Dr. Raskin heeft exclusief voor Estée Lauder een moringa-extract ontwikkeld, afkomstig van de voedzame zaden van de moringa oleifera. Het extract, waarvoor een patent is aangevraagd, bevat een hoge concentratie van deze krachtige molecule en helpt de natuurlijke bioactiviteit ervan aanzienlijk te verbeteren. In vitro-testen hebben aangetoond dat het moringa-extract het Nrf2-gehalte in de huidcellen na 24 uur verhoogt met maar liefst 76%. Het extract bevat alle buitengewone eigenschappen en kostbare voedingsstoffen, vetten en eiwitten van de krachtige plant. Het resultaat is een formule die wonderen doet voor de huid.

schermafbeelding-2016-09-19-om-07-17-30

“Met dit exclusieve moringa-extract kunnen we huidveroudering nóg beter bestrijden, de natuurlijke anti- irritanten en antioxidanten in de huid stimuleren om ze te beschermen tegen agressieve invloeden van buitenaf en vrije radicalen in de cellen neutraliseren”, zegt dr. Nadine Pernodet, Vice President Skin Biology and BioActives Research & Development bij The Estée Lauder Companies.

De vochtinbrengende crèmes van de Revitalizing Supreme+ collectie activeren de natuurlijke verjongende eigenschappen van de huid en hebben een revitaliserende werking.

schermafbeelding-2016-09-19-om-07-17-39

Aanbevolen verkoopprijs:
Revitalizing Supreme+ Global Anti-Aging Cell Power Crème (50ml) € 102,-

Revitalizing Supreme+ Global Anti-Aging Wake-Up Balm € 68,-

www.esteelauder.nl

Share on Facebook