Volg mij overal!
Beauty / 180916

Smeer! (MALIN+GOETZ)’s ‘Recovery treatment oil’

(MALIN+GOETZ) presenteert haar nieuwste innovatie voor huidverzorging: recovery treatment oil. Een luxe gezichtsbehandeling bestaande uit 9 natuurlijke oliën en krachtige antioxidanten. Een formule die de tekenen van huidveroudering aanpakt en de huid een hernieuwde uitstraling geeft.

unspecified

De oliën van Primula, Argan en Jojoba helpen de verschijning van lijntjes en rimpels te verminderen, bieden een intensieve hydratatie en versterken de natuurlijke barrière die de vochthuishouding van de huid in stand houdt.
Rozenbottel- en druivenpitolie brengen de essentiële vitamines E en C naar de huid en beschermen hiermee tegen vrije radicalen, verbeteren de elasticiteit van de huid en zorgen voor een gezonde teint.

Geranium- en Borage-olie helpen bij de remming van ontstekingen en brengen evenwicht door het normaliseren van de olieproductie van de eigen huid.

De Recovery Treatment Oil is verpakt in een fraai blauw glazen flesje met handig pipet. De fluweelzachte en heerlijk ruikende olie absorbeert in een paar seconden. Onmiddellijk na het aanbrengen voelt en oogt de huid zacht, soepel en stralend. De formule is bijzonder geschikt voor alle huidtypen, voor dagelijks gebruik, dag en nacht.

recovery treatment oil.

All Skin Types – FO-125-01

1fl. oz.℮ 30ml. €90

www.malinandgoetz.com

Share on Facebook