Volg mij overal!
News / 180916

Save the date! Derde Editie Da Bounce Urban Film Festival

Op vrijdag 4 november start in Amsterdam de derde editie van Da Bounce Urban Film Festival met een  programma van de nieuwste urban films. Het driedaagse film festival vindt plaats van 4 t/m 6 november op het terrein van de Westergasfabriek in bioscoop Het Ketelhuis en het Westergastheater. Voorafgaand aan het festival worden er in verschillende steden in samenwerking met Pathé festival previews georganiseerd.

website_banner3

Da Bounce Urban Film Festival programmeert een aanbod van meer dan 25 urban films. Films van makers die geworteld zijn in een Afro-Amerikaanse, Afro-Caribische of Afro-Europese cultuur. Het gevarieerde filmprogramma biedt naast films met een artistieke waarde ook meer mainstream en titels die uitnodigen tot verdieping en debat. Films die relateren aan de urban lifestyle en ook short’s en independents, new en classics als romcoms tot en met blockbusters.

Het volledige festival programma zal in oktober bekend worden gemaakt via de website en social media. Er zijn tijdens deze drie dagen ook Q&A’s met bijzondere gasten uit binnen- en buitenland. Het festival biedt een podium aan jonge nieuwe filmmakers binnen een professionele omgeving en het is een ontmoetingsplaats voor een cultureel divers, breed urban publiek die Nederland rijk is. Elke avond zijn er DJ’s en Live muziek de avond afsluiten tijdens de club night.

www.dbuff.nl

Share on Facebook