Volg mij overal!
Fashion / 180916

Must see! & Other Stories in Utrecht

“Utrecht is een van de best bewaarde geheimen van Nederland; daarom zijn wij erg blij dat we hier een prachtige locatie hebben gevonden. We kijken er naar uit om onze verhalen in deze creatieve omgeving te delen en kennis te maken met meer van onze Nederlandse klanten”, Aldus Samuel Fernstrom, Managing Director & Other Stories.

other-stories_utrecht-2

Oudegracht 151 bevindt zich op een ideale locatie in het midden van Utrecht. De winkel bevat & Other Stories’ selectie van betaalbare accessoires, tassen, sieraden, beauty producten, schoenen en ready to wear, waarmee zij haar klanten ongeveer 600 vierkante meter oneindige styling keuzes biedt.

db_14916_44966

& Other Stories’ eerste winkel in Nederland is te vinden op de Heiligeweg 26-28 in Amsterdam. Nederlandse klanten die niet uit omgeving Amsterdam of Utrecht komen kunnen altijd terecht bij de online store op stories.com – dat sinds de start in 2013 in Nederland bezorgt.

db_14916_44992

& Other Stories winkels zijn te vinden in Aarhus, Amsterdam, Antwerpen, Barcelona, Berlijn, Brussel, Bologna, Cagnes-sur-Mer, Keulen, Kopenhagen, Frankfurt, Gent, Hamburg, Londen, Madrid, Malaga, Manchester, Milaan, München, New York, Parijs, Rome, Straatsburg, Stockholm en Turijn.

Share on Facebook