Volg mij overal!
Fashion / 180916

Must have! De horloges van Christian Paul

Het nieuwe horlogemerk, Christian Paul komt van down under naar Nederland om ook mode minnend Europa te veroveren. De eerste collectie is geïnspireerd door eenvoud en de easy way of fashion uit Australië. De uurwerken zijn tijdloos, maar tegelijkertijd van nu. Het concept is eveneens straight forward: vier verschillende stijlen uurwerken in twee maatvoeringen en makkelijk te verwisselen bandjes die in diverse kleuren los verkrijgbaar zijn. 

christian-paul-gr-03-a-139euro

Christian Paul is een nieuw en internationaal merk, opgericht in 2015 door Timothy Caruana, geboren en getogen in Sydney. Christian Paul is vernoemd naar zijn eigen zoon, een naam met een bijzondere betekenis dus. De ‘C’ in het logo duidt elf uur en vijfentwintig minuten aan, het tijdsstip waarop zijn zoon, de naamdrager, geboren is. 

christian-paul-mr-05-a-139-euro

Zijn ontwerp en concept is clean, maar met veel aandacht voor ieder detail. De kleuren van de horloge straps zijn vernoemd naar de adembenemende stranden die Australië rijk is en waar Timothy zelf dierbare herinneringen koestert. Het assortiment bestaat uit de populaire Marble en Marble Mesh collectie, de Luxe collectie en de Grid collectie. De moderne horloges zijn verkrijgbaar in twee maten; 35mm en 43mm. Dankzij de eenvoudig verwisselbare bandjes kan er in een handomdraai een uniek horloge naar eigen smaak worden samengesteld. Er is keuze uit Italiaans kalfsleder of de on trend Mesh horloge straps.

christian-paul-mrml-03-a-155euro

De prijzen van de Christian Paul horloges variëren van €139,- tot €179,-, afhankelijk van de collectie. De losse kalfsleren straps zijn verkrijgbaar voor € 39,- en de Mesh straps kosten € 55,- per stuk. Voor verkoopinformatie: kijk op https://www.christianpaul.com.au/pages/find-a-store

christian-paul-swl-02-a-179euro

Share on Facebook