Volg mij overal!
Lifestyle / 180916

Fresh! Australian Homemade’s ‘Crunchers’

Wat is er fijner dan een lekkere kop koffie, of een heerlijk chocolaatje? De kick van een koffieboon in een chocolaatje! Australian, bekend om haar voortreffelijke chocolade en heerlijke koffie gemaakt van uitstekende bonen, lanceert daarom de Australian Cruncher. Een  traktatie met een lekkere bite voor de echte koffie en chocolade lover. 

hr_australian-homemade_crunchers_raspberry_milk_200gr_euro-575

Speciaal voor de lekkere trek heeft Australian Homemade een nieuwe snack ontwikkeld die het beste van twee succesvolle producten samenbrengt. Voor de Australian Cruncher zijn de beste Arabica bonen geselecteerd en subtiel gebrand om vervolgens omhuld te worden met  een overheerlijk laagje Belgische chocolade. 

hr_australian-homemade_crunchers_pecan_milk_cocoa_200gr_euro-575

Een krokant laagje chocolade is natuurlijk niet alleen lekker in combinatie met een koffieboon. Ook noten en gedroogd fruit omhuld met chocolade zijn een verwennerij voor ieder koffie of thee moment. De nieuwe Crunchers van Australian zijn daarom ook met de volgende vullingen verkrijgbaar: amandelen, hazelnoten, pecannoten, macadamianoten en gevriesdroogde frambozen. Daarnaast zijn de Crunchers omhuld met melkchocolade of pure chocolade en diverse coatings zoals: kaneel, poedersuiker, cacaopoeder of cappuccino.

hr_australian-homemade_crunchers_coffee_bean_milk_cocoa_200gr_euro-495

Verkrijgbaarheid

De nieuwe Crunchers van Australian zijn vanaf nu verkrijgbaar via www.australianhomemade.com. De prijzen variëren van € 4,95 tot € 5,95 per verpakking van 200 gram. 

hr_australian-homemade_crunchers_coffee_bean_dark_200gr_-euro-495

Share on Facebook