Volg mij overal!
Beauty / 120916

FRESH! Image Skincare

IMAGE Skincare is een professioneel cosmeceutical- en peelmerk voor specifieke huidproblemen als rosacea, acne, pigment en huidveroudering. De verzorgende ILUMA lijn met enkel botanische ingrediënten pakt hyperpigmentatie en huidveroudering aan; de lightening formule gaat oneffenheden, pigmentvlekken en ouderdomsvlekjes tegen. De huid wordt weer egaal, krijgt een gezonde gloed en gaat stralen. 

schermafbeelding-2016-09-12-om-07-49-58

Lighten & Brighten

De ILUMA producten bevatten krachtige lightening ingrediënten om alle vormen van pigment, van zonschade tot melasma, te verminderen én te voorkomen. De effectieve formule gaat oneffenheden en ouderdomsvlekjes tegen waardoor de huid egaliseert en oplicht. ILUMA werkt ook goed bij de aanpak van een doffe huid want het exfolieert de dode huidcellen die teveel pigment bevatten. Een belangrijk bestandsdeel  van ILUMA, ontwikkeld door IMAGE Skincare, is de Vectorizetechnology™. Deze zorgt ervoor dat de ingrediënten en actieve werkstoffen effectiever hun werk kunnen doen. Deze technologie bestaat uit sferen – bolachtige moleculen – waarin de ingrediënten zitten opgeslagen, welke worden afgegeven in de huid over een periode van 48 uur. Door deze unieke techniek komen de ingrediënten dieper in de huid en wordt de huid intensief gevoed.

schermafbeelding-2016-09-12-om-07-50-24     

De ILUMA lijn bestaat uit een cleanser, exfoliating powder , serum, nachtcrème, oogcrème, bodylotion en handcrème. De prijzen variëren van €27,- tot €93,50.

Inmiddels wordt IMAGE Skincare door ruim 20.000 instituten in de VS en ruim 400 in Nederland toegepast. De locaties kun je vinden via de link: http://www.imageskincare.nl/behandelcentra-2/

schermafbeelding-2016-09-12-om-07-50-08

Share on Facebook