Volg mij overal!
Fashion / 310816

Fresh! Groot aan de Brink

Een grote kledingmaat is een “fact of life”, geen keuze of lifestyle maar zeker wel een onderdeel van de eigen persoonlijkheid. Vrouwen met 42+ zijn er in alle soorten. Maar wat ze gemeen hebben is dat ze allemaal ook door mode geraakt en gemaakt worden. Dus moet de enorme keuze in stijlen en kwaliteit ook voor grote vrouwen beschikbaar zijn. Daarom heropent modekenner, trendwatcher en stylist Bastiaan van Schaik op zaterdag 3 september om 16.00 uur aan de Brink in Laren de landelijk bekende modewinkel Groot aan de Brink.

Schermafbeelding 2016-08-31 om 07.08.17 

Van Schaik, bekend van programma’s als RTL Boulevard en Linda TV, is het perfecte voorbeeld van stijl en fashion als de belichaming van de  persoonlijkheid. “Mode is draagbaar als die aansluit op je eigen menselijke maat”, zo houdt Wilma Kwast de bezoekers van haar winkels al dertig jaar voor. Eigenlijk wil ze helemaal niet als de grote-maten-specialist bekend staan, maar ze richtte zich wel degelijk gedurende haar hele loopbaan op mensen die – als het op kleding aankomt – zonder goede begeleiding moeten kiezen uit beperkte assortimenten. 

image2

Al 20 jaar aan de Brink in Laren heeft Groot aan de Brink de eigen collectie nog eens tegen het licht gehouden en een galerie gebouwd waar stylingadvies en kledingkeuze hand in hand gaan.

Schermafbeelding 2016-08-31 om 07.01.50

U wordt van harte uitgenodigd voor de gelegenheid om kennis te nemen van deze bijzondere winkel in het hart van het Gooi, aan de rand van Amsterdam.

image001

Share on Facebook