Volg mij overal!
Fashion / 250816

Fresh! 10 jaar Joline Jolink

Joline Jolink viert dit najaar haar tienjarig jubileum. Voor de gelegenheid heeft ze een capsulecollectie ontworpen bestaande uit 10 iconische ontwerpen die staan voor het label. De items zijn onmiskenbaar Joline Jolink. Dé jumpsuit, dé bomber en hét vest komen deze keer in een vernieuwde uitvoering, aangevuld met ultieme klassiekers die elke vrouw in haar garderobe zou moeten hebben volgens de ontwerpster. Joline heeft zich laten inspireren door beeldhouwster Barbara Hepworth. Het kleurbeeld – cognac, zwart, wit, grijs en rood – is afgeleid van één van Hepworths kunstwerken. De stoffen en garens zijn zoals altijd duurzaam en van hoge kwaliteit. De collectie is vanaf 14 oktober verkrijgbaar via Joline’s webshop, in haar eigen winkel in Rotterdam en gedurende tien dagen in een tijdelijke winkel in Amsterdam.

IMG_2127

Joline: ‘Deze collectie is een ode aan het tienjarig bestaan van mijn label. In mijn carrière als ontwerpster ben ik geïnspireerd geraakt door mensen met wie ik werkte, maar ik ben ook een relatie aangegaan met onze klanten. Door goed te luisteren naar hun wensen en toch te blijven verrassen, heb ik een gezonde onderneming op kunnen bouwen waardoor ik nu deze mijlpaal kan vieren.’

Joline Jolink 10 Dagen 020 (vanaf 14 oktober)

Gerard Doustraat 76

Amsterdam

Joline Jolink

Nieuwe Binnenweg 82

Rotterdam

www.jolinejolink.com

Share on Facebook