Volg mij overal!
Fashion / 220816

Fresh! Zalando brengt Tommy x Gigi Collectie naar Europa

Europa’s grootste online fashion retailer is een samenwerking met het Amerikaanse merk Tommy Hilfiger aangegaan om de Tommy x Gigi collectie naar modeliefhebbers in Europa te brengen. Van 1 september tot en met 9 september zal de capsulecollectie exclusief bij Zalando verkrijgbaar zijn.  

De Tommy X Gigi collectie is ontworpen door Tommy Hilfiger in samenwerking met topmodel Gigi Hadid, de internationale ambassadrice van het merk. De California Girl geeft Hilfiger’s East Coast klassiekers – waar Tommy Hilfiger bekend om staat – als marineprints en relaxte ontwerpen een vrouwelijke touch door mooie silhouetten en sporty-chic details. De look is nautische luxe met Gigi’s eigen twist: ongedwongen, jong, cool.

 WSW_GIGI_GL_3B_FW16_300_39L_SP kopie

Gigi Hadid is één van de meest gevraagde modellen en meest gevolgde fashion influencers op dit moment, en wij zijn ontzettend blij haar te mogen verwelkomen in de Tommy familie,” zegt Tommy Hilfiger. “Onze samenwerking heeft een nieuwe kijk op het maritieme thema gebracht, waarbij speelse en romantische elementen naar voren komen. Gigi en ik hebben nauw samengewerkt in de totstandkoming van de collectie; zij was heel eerlijk gedurende het ontwerpprocess en het resultaat is een weerspiegeling van haar passie en creativiteit.”

“Dit is de eerste collectie waar ik ooit aan mee heb mogen ontwerpen en het was een geweldige ervaring,” zegt Gigi Hadid. “Ik ben zo trots op de verschillende ontwerpen en hoe dit mijn eigen stijl representeert, maar nog steeds een unieke Tommy twist behoudt.”

 Voor de launch van de campagne heeft Zalando de medeontwerper van de collectie, social media fenomeen en Tommy Hilfiger’s internationaal merkambassadrice Gigi Hadid uitgenodigd om naar Berlijn te komen voor de trendshow Bread&Butter by Zalando. Zalando heeft ook een creatieve campagne geproduceerd met Gigi Hadid, waarin zij inpak- en fashiontips geeft voor het reizen. We zien haar in een korte 90 secondeclip waarin ze zich klaarmaakt voor haar reis naar Europa en haar Tommy X Gigi-collectie inpakt in een grote vintage koffer. Ze communiceert direct met haar publiek en creëert een mooie look voor ieder Zalando land waar Tommy X Gigi wordt gelanceerd.

Elke Gigi-fan zou 2 september in zijn of haar agenda moeten noteren, omdat op deze dag Gigi in Europa is. Gigi Hadid zal naar Bread&Butter by Zalando komen om haar Tommy X Gigi collectie te presenteren in een unieke, digitale setting.

 “We zijn enorm enthousiast over het feit dat wij de Tommy x Gigi collectie als eerste naar Europa brengen”, zegt Carsten Hendrich, Zalando Vice President Brand Marketing. “Met een exclusieve samenwerking zoals deze maken we online shoppen voor de consument nog meer inspirerend. Door onze gezamenlijke campagne brengen we Gigi Hadid naar Berlijn, waar mensen de collectie kunnen bewonderen en Gigi in het echt kunnen zien.”

WSW_GIGI_GL_5_FW16_300_39L_SP kopie

De Tommy X Gigi zal exclusief verkrijgbaar zijn op Zalando van 1 tot 9 september, voordat het verkrijgbaar zal zijn via andere kanalen en in de winkels vanaf 10 september. 

Share on Facebook