Volg mij overal!
Beauty / 290716

Spuit! Comme des Garçons’ Black Pepper

BLACKPEPPER is een elektrische botsing van moleculen: een crash van kruidige peperzaden in een oneindige duisternis. Een krachtige heruitvinding van olfactorische conventie. Een voortdurende zoektocht naar het eindeloos onbekende. Een modern enigma Een revolutie van het rechtlijnige parfumverhaal: er schuilt een permanente diepte in zijn karakter. Geen ontbinding van zijn duisternis, geen verlies van intensiteit. Ingepakt in een amorfe, tactiele flacon in een betoverende glans, diep als de nacht: de vorm is net zo fascinerend als de geur.

100-ML

BLACKPEPPER is een modern enigma, geladen met een intense magnetische kracht: de luxueuze geur van een eindeloze diepte. Kruiden ontcijferd Warme, droge peper uit Madagaskar breekt tegen vurig cederhout. Rijk, geurig akigalahout (patchoeli, agarhout) vloeit samen met de karamelhars van tonkaboon. Kostbare zaden en weelderige houtsoorten vloeien samen in een vurige harmonie, doorvlochten met een muskachtig akkoord. Een diepgaande heruitvinding van vertrouwd exotisme: kruiden worden ontleed, ontcijferd. Een resonante weerkaatsing van dynamische intensiteit. Kruiden, gezien door de transformatieve blik van Comme des Garçons.

Comme des Garçons BLACKPEPPER is vanaf 3 oktober te verkrijgen bij de Bijenkorf. Adviesverkoopprijzen: BLACKPEPPER Eau de Parfum 100 ml € 105 BLACKPEPPER Eau de Parfum 50 ml € 80

Share on Facebook