Volg mij overal!
Beauty / 280716

Spuit! Injectable secrets van de man

Injectables zijn al lang niet meer alleen voor vrouwen. Cosmetische ingrepen worden steeds populairder bij mannen en ook zij laten vaker iets aan hun uiterlijk doen middels botox en fillers. Naast het leveren van topprestaties op de werkvloer, speelt een verzorgd uiterlijk tevens een belangrijke rol bij mannen. Cosmetisch arts Lidy Knigge geeft aan wat op het moment de meest gewilde men treatments zijn in haar kliniek Gooische Rimpels.martin-voor

martin-na

1.       Botox frons

Weg met die boze, bedenkelijke blik! Met stip op no. 1 staat de botox frons. Bij de een is de fronsrimpel dieper dan bij de ander, vaak is een erfelijke aanleg de oorzaak. Een fronsrimpel zorgt voor een boze uitstraling, maar gelukkig kan met een simpele botox ingreep de fronsrimpels worden verwijderd of verminderd met een langdurig resultaat. 

.

2.       Bye bye wallen

Van een vermoeide blik wordt niemand blij! Grootste oorzaak zijn vaak wallen onder de ogen. Door met fillers het volume onder de ogen te verbeteren, worden diepe kringen opgevuld waardoor de wal verdwijnt. Het huidoppervlak is weer één met de rest van het oogcontour en het resultaat is subtiel en mooi natuurlijk.

 

3.       Stoere kaaklijn

In tegenstelling tot vrouwen, willen mannen juist een stoere in plaats van zachte gezichtsuitdrukking. Veel heren geven dan ook de voorkeur aan een mannelijke, geaccentueerde kaaklijn à la Brad Pitt. Door op een aantal key punten fillers te injecteren wordt de kaaklijn krachtig en hoekig. johan-voor

johan-na  

Persoonlijk & oprecht 

Gevoel hebben voor het gezicht, esthetiek en vakwerk zijn de sleutelwoorden van Gooische Rimpels. Het is meer dan alleen arts zijn. Drs. Lidy Knigge heeft voor dit vak gekozen vanwege haar oprechte interesse om mensen zich beter te laten voelen. Vanuit haar hart en passie. Tijdens een intake gaat ze dan ook dieper in op de wens van een cliënt en denkt mee om vervolgens een eerlijk en persoonlijk advies te geven. Daarnaast is het essentieel om veiligheid continu in het oog te houden en de technieken perfect te beheersen, om veel vertrouwen te kunnen geven aan de cliënt. Door natuurlijke resultaten te bereiken, hoopt Lidy Knigge het taboe meer te doorbreken. Het is haar doel om zowel mannen als vrouwen net dat kleine beetje hulp te bieden om te stralen en zich zeker te voelen. Hierdoor krijgen de behandelingen van Gooische Rimpels ook meer het karakter van een wellness treatment.

 

Meer informatie: www.gooischerimpels.nl 

 

Share on Facebook