Volg mij overal!
Lifestyle / 280716

Must have! Boretti Collezione Fuori

Passione nella cucina! Boretti, producent van kwalitatief hoogstaande fornuizen, keuken-apparatuur en outdoor kitchens, lanceert een compleet nieuwe collectie Outdoor Kitchens van Italiaans topdesign: Collezione Fuori. Vijf verschillende modellen die zorgen voor het ultieme  custom-made BBQ moment op hoog culinair niveau. Zowel echte BBQ- als designliefhebbers zorgen  aankomende zomer met trots voor het perfecte stukje vlees, de meest smaakvolle vis of een verrassende groenten spies. Buon appetito!

Een échte Boretti, maar dan voor buiten

Heerlijke zachte temperaturen, lange avonden en gezelligheid van vrienden en familie… de perfecte combinatie voor een culinaire avond buiten in de tuin, op het balkon of dakterras. Speciaal voor aankomende zomer, lanceert Boretti: Collezione Fuori. Een compleet nieuwe collectie Outdoor Kitchens van kwalitatief hoogstaand design voor een op en top culinaire beleving in de buitenlucht. Deze collectie bestaat uit vijf nieuwe modellen – Ibrido, Ligorio, Maggiore, Barilo en Luciano – ontworpen met aandacht voor detail.

Ibrido – barbecueën op echt houtskoolvuur

Het model Ibrido staat voor eenvoud in design en een verbazingwekkende veelzijdigheid in het gebruik. Zo combineert dit trendy outdoor kitchen model het gemak van grillen met het bakken op gas. Voor alle liefhebbers van barbecueën op echt houtskoolvuur – op de aparte houtskoolsectie – is de Ibrido ideaal, terwijl de unieke matzwarte look perfect aansluit bij alle design fans. 

Ibrido E999

Ligorio – op en top design

De design topper binnen de Collezione Fuori is de Ligorio. Elk detail van deze gasbarbecue is met zorg uitgevoerd, van het speelse tweekleurige front met Boretti fornuisknoppen tot en met het subtiel doorgevoerde horizontale lijnenspel in de handgrepen. Uitgevoerd in hoogglans zwart met roestvrijstaal is dit model gemakkelijk te onderhouden. Gegarandeerd kookcomfort op een top design BBQ voor een geslaagde culinaire avond.

Ligorio E899

Ligorio Top – mini top design

De Ligorio Top is, net als zijn grote broer Ligorio, multifunctioneel en zowel aanvullend op een bestaande of nieuwe buitenkeuken, als stralend middelpunt op zich te gebruiken. 

Ligorio top E999

Maggiore – fornuis look a like

De Maggiore gasbarbecue is van top tot teen geïnspireerd op de Boretti designiconen bij uitstek, namelijk de fornuizen. De zwarte ovendeur aan de voorkant van deze BBQ is een elegante knipoog naar het unieke keukendesign van Boretti. Bijzonder is het ingebouwde kruidenrek, plus extra praktische opbergruimte, zodat verschillende gerechten  van culinair topniveau in een handomdraai op tafel worden getoverd.

Maggiore E1.399

Barilo – authentiek barbecueën

Het authentieke design van de Barilo – 1,5mm dikke stalen wanden in strak mat antraciet  – verwijst naar de rookvaten van weleer en staat garant voor een perfecte warmtecirculatie met een heerlijk stukje vlees of vis als resultaat. Deze solide vuurmeester is qua grootte ideaal voor een avond genieten met vrienden en familie, maar ook de echte houtskool barbecue liefhebbers kiezen voor dit nieuwe originele model. 

Barilo - E349

Luciano – kookgemak en -comfort

De Luciano outdoor kitchen garandeert optimaal kookgemak en –comfort. Dit multifunctionele model heeft vier onafhankelijk van elkaar opererende hoofdbranders, een zijbrander, een infrarood grill- spit-brander inclusief draaispit én een infrarood bodembrander. Daarnaast heeft deze outdoor keuken een fraai weggewerkte koelkast waar eten, drank en bijvoorbeeld sauzen gekoeld en bewaard kunnen worden. Een echte keuken, maar dan buiten! 

Luciano Open

BBQ pizza

Dat Boretti stiekem ook een pizza expert is, blijkt uit de veelzijdigheid van de apparatuur. Zo is de nieuwste trend het inzetten van de outdoor kitchen voor een heerlijke, originele pizza met een BBQ flavour. Zodra de pizza naar keuze gereed is om af te bakken, kan deze op de pizzaplaat geplaatst worden op de outdoor kitchen met gesloten klep. Na acht tot tien minuten is de homemade pizza met knapperige bodem klaar om geserveerd te worden. 

Prijs & verkrijgbaarheid

De nieuwe Boretti Collezione Fuori met bijpassende barbecue-accessoires is verkrijgbaar bij de betere tuincentra en keukenspecialist, bij het Boretti Experience Center in Watergang (ten noorden van Amsterdam) en online via: www.boretti.com 

Boretti Collezione Fuori 

  • Ibrido € 999,-
  • Ligorio € 999,-
  • Ligorio Top € 899,-
  • Maggiore € 1.399,-
  • Barilo € 349,-
  • Luciano € 2.499,-
Share on Facebook