Volg mij overal!
Beauty / 300616

Spuit! Guess Dare for Men

Avontuurlijk. Sexy. Zelfverzekerd. GUESS introduceert Dare For Men, dat alle facetten – avontuur, vrijheid, seksualiteit, kracht – van het avontuurlijke en gewaagde karakter van de ‘millennium ́ man’ combineert. ́Dare ́ is een statement van zelfvertrouwen voorzien van een verrassingselement. Dare For Men sluit perfect aan bij de Dare For Women-lijn (najaar 2015) om samen een krachtige lijn binnen het merk te creëren.

Guess dare for men ad

Een krachtige, robuuste geur

Parfumeur Jacques Huclier van Givaudan creëerde deze houtachtige, kruidige geur die je zowel overdag als ’s avonds kunt dragen. ‘Ik stelde me een man voor die staat voor zijn waarden. Alleen al bij de gedachte aan avontuur wordt hij enthousiast en leeft hij op. Hij daagt zichzelf constant uit en wil zijn eigen prestaties of die van zijn vrienden altijd overtreffen. Hij is een veelzijdige, zelfverzekerde en een zeer mannelijke man die een centrale rol speelt bij het plannen van activiteiten en het beleven van geweldige avonturen met zijn vrienden. Hij straalt een enorme ‘sex appeal’ uit, waar hij ook naar toe gaat.’

Guess Dare for Men 50 ml bottle

GUESS Dare For Men is vanaf half juli 2016 verkrijgbaar bij de geautoriseerde GUESS Fragrances parfumerieën en drogisterijen.

Share on Facebook