Volg mij overal!
Lifestyle / 300616

Save the date! Rebelle Wardrobe Detox Weekend

Op zaterdag 9 en zondag 10 juli organiseert REBELLE.com een Wardrobe Detox Weekend in Tassenmuseum Hendrikje aan de Herengracht 573 te Amsterdam. Alleen deze twee dagen kunnen modeliefhebbers tussen 10.00 tot 19.00 uur tweedehands designer mode en accessoires inleveren bij het speciaal ingerichte inzamelingspunt en ontvangen zij geheel gratis VIP-service. Dat houdt in dat REBELLE de fotografie, productomschrijving en online plaatsing voor jou regelt. Daarnaast maak je ook nog eens kans op een vintage Louis Vuitton suitcase, waarmee je deze zomer in stijl op reis gaat!

REBELLE_Louis Vuitton_suitcase_2

Uiteraard ontvangt iedereen die designer items aanlevert gratis toegang tot het museum. Onder het genot van hapjes en drankjes is het tevens de laatste kans om de REBELLE Expo in het museum te bezoeken.

REBELLE_LV_bag

En mocht je zelf niet kunnen, maar de Wardrobe Detox je interessant lijken voor een vriendin, collega, (groot)moeder of buurvrouw met (on)gedragen vintage designer pareltjes in haar kast, deel het event dan gerust met haar. Iedereen is welkom en kan zich aanmelden via de Facebook event pagina, waar verdere informatie te vinden is en vragen gesteld kunnen worden: www.facebook.com/events/1702597859991429 

REBELLE_LV_koffer

Share on Facebook