Volg mij overal!
Lifestyle / 300616

Must have! Niemand

Niemand spreekt niet groots. Niemand ziet er goed uit, maar dit is bijzaak.
De innerlijke waarden tellen het meest. De bloemig- frisse smaakcompositie van deze nieuwe premium gin is verrassend, met een combinatie van sandelhout, lavendel en rozemarijn, fijn tonen van appel, gember, kaneel, koriander, vanille, pijnboompitten en de jeneverbes rond Niemand af.

NDG_1

Geheimen zijn niets voor hem. Het verhaal is de gin. Hij staat te wachten om samen met jou nieuwe verhalen te schrijven. Het recept voor Niemand hebben we noch in een berghut gevonden noch op de zolder van opa. Tijdens de ontwikkeling zijn we op ontdekking gegaan en hebben daarbij veel verschillende ingrediënten kunnen vinden; bijvoorbeeld het in de wereld van gin tot nu toe nog niet ontdekte sandelhout. Voor ons was vooral de combinatie met lavendel een prikkeling van genoot. De smaak van pijnboompitten, kaneel en gember hebben ons helemaal verrast en overtuigd.

NDG_5

Of met een goede Tonic. Wij genieten onze Niemand het liefst met een Tonic water, veel ijs, een schijfje appel en een vers takje rozemarijn. Hierdoor komt de noot van appel heel zachtjes naar voren; de pittige geur van rozemarijn onderstreept op een harmonische wijze de nuances van sandelhout – Proost!

NDG_6

Niemand Dry Gin wordt in een kleine destilleerderij in Hannover (Duitsland)gedistilleerd.
Achter dit concept staan de twee ondernemers Sebastian Otto en Torben Paradiek, die onder de naam ‘gin flight’ vorig jaar al kruiden voor het verfijnen van Gin- Tonic op de markt hebben gebracht.

NDG_3

Share on Facebook