Volg mij overal!
Lifestyle / 220616

Fresh! Shake je eigen Ice Tea

Afgelopen week vond in de Amsterdamse Hortus Botanicus de Karvan Cévitam Ice Tea workshop plaats. Onder leiding van Carolina van Dorenmalen van Foodie-Ness gingen movers & shakers hier de strijd aan om, geheel naar eigen smaak, de állerlekkerste ice tea-creaties te maken met de smaken Peach, Lemon, Green Tea én, nieuw in het assortiment: Karvan Cévitam Ice Tea Zero Peach!

lurpark-event_11

Natuurlijk was ik er bij zoals je kan zien in mijn vlog voor LindaTV

Met Karvan Cévitam Ice Tea bepaal je helemaal zelf de smaak van jouw ice tea. De siroop, waar je zo’n 7 liter ice tea mee kan maken, kun je naar wens aanlengen met plat (kraan)water of bruisend water. Drink hem koud of ijs- en ijskoud. En vergeet ook niet de ‘toppings’ zoals een blaadje munt of een stukje vers fruit. Met de zomer in aantocht, kun je in een handomdraai hét ultieme zomerdrankje helemaal zelf maken. En sharing is caring, dus vul een grote kan met jouw ultieme ice tea, doe er een paar ijsklontjes en wat vers fruit bij en deel het met vrienden en/of familie. De allerlekkerste ice tea begint altijd bij Karvan Cévitam!

KCICETEA_EVENTlurpark-event_56 lurpark-event_33

Met de smaken Peach, Lemon en Green Tea kun je regelmatig afwisselen en weer compleet nieuwe smaken creëren. Onlangs toegevoegd aan het assortiment is de Karvan Cévitam Ice Tea Zero Peach, zonder toegevoegde suikers. Deze siroop bevat alleen van nature aanwezige suikers uit fruit; perfect voor eenieder die liever voor wat minder calorieën gaat.

Nieuwsgierig naar welke variaties onze gasten hebben bedacht? Wij delen er graag alvast één met jullie.

Hij is op dit moment zeker 1 van de best uitziende foodbloggers op social media en maakt zijn favoriete Ice Tea als volgt:

lurpark-event_6

Nigel van der Horst – ChefMetLef 

1/8 deel Peach Ice Tea siroop

1 sliert komkommer
2 dunne schijfjes rode peper

2 dunne schijfjes gember

1 schijfje citroen en het sap van 1⁄4 citroen

2 verse framboozen
1 takje munt 

karvan1

Maar kan jij het beter? Deel dan je recept op je social media en tag ze!

Facebook: www.facebook.com/karvancevitam Instagram: @karvan.cevitam #kcicetea

Share on Facebook