Volg mij overal!
Lifestyle / 210616

Must have! Pimmr

Met een groep vrienden uiteten gaan is één van de leukste uitjes, maar weten waar je samen gaat eten is meestal een uitdaging. De één wil vis, de ander vlees en weer een ander vegetarisch. De één wil lowbudget de ander meer luxe. Ga je voor hip en trendy of juist cosy en authentiek? Zoveel mensen, zoveel wensen.

Laat je eens samen met je vrienden verrassen en ervan uitgaan dat je allemaal gegarandeerd goed zit. In het weekend van 24, 25 en 26 juni is het tijdens Surprise Dining mogelijk om in Amsterdam met een groep uit eten te gaan op basis van een voorspelling van de app Pimmr. Het team is zo zelfverzekerd over de nauwkeurigheid en aanbevelingen van Pimmr, dat ze de volgende challenge aandurven: als jullie aan het einde van de avond niet tevreden zijn over de aanbeveling, betalen zij de rekening voor de hele groep! 

Pimmr

Pimmr is op dit moment in staat persoonlijke voorkeuren voor restaurants te voorspellen voor individuen.  Echter, mensen gaan zelden alleen uit eten en de restaurantkeuze voor een groep is veel complexer. Dit bracht Paul Bongers, de oprichter van Pimmr, ertoe een groepsservice aan de app toe te voegen. “Met  Pimmr geven we mensen de mogelijkheid om met hun vrienden nieuwe restaurants te ontdekken, dingen die je leuk vindt maar zonder Pimmr moeilijker was tegengekomen. De gegevens van jou en je vrienden worden gecombineerd en daarmee leren we wat jullie leuk en lekker vinden. Op basis van deze gegevens wordt er een passend restaurant geselecteerd”, aldus Bongers. Tijdens het weekend van Surprise Dining zal deze groepsservice als beta-versie gelanceerd worden. Het bedrijf is zo zeker van de nauwkeurigheid van hun nieuwe service, dat als de voorspelling tijdens Surprise Dining niet in de smaak valt, de gehele groep zijn geld terug krijgt.

 Verrassingsrestaurant

De groepsservice is op dit moment nog niet beschikbaar in de app, maar de beta-versie kan in het weekend van 24 – 26 juni door een kleine groep mensen exclusief uitgeprobeerd worden tijdens het event Surprise Dining. Voorafgaand aan de avond dien je te reserveren via de website www.surprisedining.nl. Daar beantwoord je een aantal vragen en geef je aan met wie je gaat eten. Naar aanleiding van deze informatie selecteert Pimmr in het geheim een restaurant dat bij de groep past. De deelnemers zullen thuis in Amsterdam met de deeltaxi Abel worden opgehaald om je voor de deur van het door Pimmr geselecteerde restaurant af te zetten. Uiteraard word je aan het einde van de avond ook weer keurig thuisgebracht. Na de maaltijd zal het moment van de waarheid aanbreken, heeft Pimmr zijn reputatie waargemaakt en inderdaad een restaurant gevonden dat bij jullie allemaal past?

Pimmr

Bongers: “Wij geloven zo in onze nieuwe functionaliteit dat we zeker weten dat we iedere groep, hoe divers ook, een geweldige avond kunnen bezorgen. Surprise Dining is voor ons de ultieme test van deze functionaliteit”. Na Surprise Dining zullen de functionaliteiten in de huidge app worden uitgebreid met de groepsfunctie en is Pimmr in staat om voor elke groep gebruikers een perfect restaurant te selecteren. In de toekomst moet het zelfs mogelijk zijn om niet alleen passende restaurants maar ook evenementen en activiteiten te selecteren.

Share on Facebook