Volg mij overal!
Beauty / 210616

Fresh! 1-Hour Gentlemen’s Boost in Guerlain Spa

Wat is het dat zoveel mannen koudwatervrees tonen voor een gezichtsbehandeling? Ze geven zich moeiteloos over aan een personal trainer voor een fit lijf en leden. Maar de minstens zo belangrijke aandacht voor de huid is vaak nog ver te zoeken. Terwijl ook mannen enorm kunnen opknappen van een reinigende en revitaliserende facial en massage. In de hectiek van alledag doet een verzorgende boost wonderen.
De Guerlain Spa in Waldorf Astoria Amsterdam ontwikkelde daarom speciaal voor mannen de 1-Hour Gentlemen’s Boost-behandeling. Een verkwikkende pauze voor gezicht en outfit. Om fris, ontspannen en verzorgd te blijven tijdens een lange drukke dag. Een ware eye-opener!

xrn8_WaldorfTreatmentHRkopie 

Twee componenten

De 1Hour Gentlemen’s Boost-behandeling zorgt dat mannen na een uur piekfijn verzorgd en opgefrist hun bezigheden kunnen vervolgen met een stralend en gesoigneerd voorkomen. Het arrangement bestaat uit twee componenten. Een signature facial met speciaal voor de mannenhuid ontwikkelde producten en een exclusieve ‘suit–up’ service. Terwijl de gespecialiseerde Guerlain schoonheidstherapeuten (reis)stress, vermoeidheid en rimpels wegmasseren met een verkwikkende gepersonaliseerde behandeling, wordt ondertussen de kleding verzorgd. Pak geborsteld, hemd gestreken of ververst, schoenen gepoetst. Mannen die zich gedurende een uurtje onderdompelen in de Wereld van Guerlain zullen zich dankzij het toegewijde team van professionals beter voelen en er beter uitzien en zich alleen al daarom bij hun volgende (zakelijke) afspraak overtuigend presenteren. 

xrn8_WaldorfResultHRkopie

Signature-behandelingen voor mannen

De Guerlain Spa signature-behandelingen voor mannen omvatten een uitgebreid programma, variërend van een Super Aqua oog contour masker om zichtbare vermoeidheid te reduceren, een verkwikkende gezichtsbehandeling van een uur om de natuurlijke huidbalans te herstellen, tot een allesomvattende Ultimate Experience-behandeling van 3 uur. Meer informatie en reserveringen via de website.

Share on Facebook