Volg mij overal!
Lifestyle / 100616

Must have! Dé TomTom Bandit update

TomTom heeft in zijn meest recente software-update voor de Bandit action camera een nieuwe modus voor onder water toegevoegd. Het is met de speciale duiklens mogelijk om met de Bandit tot 40 meter diep te filmen, maar door de lichtcondities onder water worden beelden van action camera’s standaard groen of blauw. Dit wordt normaliter verholpen met een dure rode lensfilter of met video-nabewerking.9LBA.001.01_DIVE_LENS_COVER_BANDIT_03

De TomTom Bandit beschikt vanaf nu over een functie die de waterkleur en kleurintensiteit detecteert en automatisch de juiste rode kleurfilter aan het beeld toevoegt. Hierdoor krijgen de beelden een levendiger kleur. De nieuwe onderwatermodus van de TomTom Bandit werkt perfect tot dieptes van 15 meter16Q2_BANDIT_04

Met deze nieuwe functie onderschrijft TomTom wederom dat de Bandit de slimste en gebruiksvriendelijke action camera op de markt is.

Share on Facebook