Volg mij overal!
Lifestyle / 030616

Fresh! Uber introduceert UberBIKE in Amsterdam

Vanaf vrijdag 2 juni kunnen Uber gebruikers in Amsterdam naast uberX, UberBLACK en UberVAN ook een UberBIKE bestellen via de app. UberBIKE is meer dan alleen een betrouwbare en betaalbare rit; het biedt gebruikers de mogelijkheid om hun fiets achterop de Uber mee te nemen naar de plaats van bestemming.

88515f82-121b-4cd8-8c71-cccf8f1e045f
Aan de vooravond van het festivalseizoen introduceert Uber de optie UberBIKE in Amsterdam. UberBIKE ritten worden uitgevoerd tegen het aantrekkelijke uberX tarief. Wel betaalt de passagier per rit 4 euro extra voor het meenemen van zijn of haar fiets. UberBIKE is tijdens de zomermaanden beschikbaar in Amsterdam en wordt eventueel in de toekomst uitgebreid naar andere steden in de Randstad. Met UberBIKE is het mogelijk om één fiets per rit te vervoeren.
“In de zomermaanden fietsen we massaal naar het strand of naar een festival in de regio. Na een lange dag genieten is terug fietsen niet voor iedereen een aantrekkelijke of veilige optie. UberBIKE biedt uitkomst bij deze momenten: een betaalbare rit naar huis zonder jouw fiets achter te hoeven laten”, aldus Valentine Snoeren, Marketing Manager van Uber Nederland.

Share on Facebook