Volg mij overal!
Lifestyle / 250516

Save the date! Sissy-Boy Lentemarkt

De zon laat zich voorzichtig zien en Sissy-Boy viert dit graag met iedereen tijdens de 3e editie van de Sissy-Boy Lentemarkt in het bruisende Vondelpark. De Lentemarkt staat dit keer in het teken van de zomerse (rond)reis. Denk aan een zwoele zonsondergang, groene oases, exotisch eten en drinken, ritmische beats en natuurlijk de leukste producten van Sissy-Boy (Fashion, Homeland & Daily) en van de vele nieuwe, verrassende jonge ondernemers.

Lentemarkt789x519
Waan je op een druk Mediterraans plein gevuld met de leukste marktkramen, dans op de temperamentvolle klanken die je vanaf het podium tegemoet komen. Koop een herinnering in de Sissy-Boy Souvenirshop en geniet van verfrissende smaken in de op een bazaar geïnspireerde hangout. Volg je de laatste trends op de voet, laat dan ook je haar in boxbraids vlechten bij Braid Barista. Voor de allerkleinsten is er de KiekeBox kids corner, waar zij de hele dag op een educatieve manier kunnen knutselen.
Je hoeft deze editie niet bang te zijn dat je al je fijne aankopen niet op de fiets mee naar huis kunt nemen, want vervoer service Abel zorgt dat al je aankopen thuis worden afgeleverd wanneer je gebruik maakt van de volgende code in de Abel-app: abel-sissyboy.
Sissy-Boy Lentemarkt

Zaterdag 28 mei 2016

Van 10.00 uur tot 17.00 uur

Vondelpark Openluchttheater, Amsterdam

Toegang gratis

Share on Facebook