Volg mij overal!
Fashion / 250516

Fresh! Kenzo X H&M

Vol trots kondigt H&M aan dat zij voor haar volgende designersamenwerking de handen ineenslaat met KENZO, het bruisende en speelse Parijse modehuis dat bekend staat om zijn unieke stijl die invloeden van culturen van over de hele wereld combineert met de energie van streetstyle. Creative Directors Carol Lim en Humberto Leon gaan een dames-, heren- en accessoires-collectie voor H&M ontwerpen. KENZO x H&M is vanaf 3 november 2016 in 250 geselecteerde H&M-winkels wereldwijd en online verkrijgbaar.

Portrait_designers H&M 2

Sinds Carol Lim en Humberto Leon zich in 2011 bij het modehuis hebben aangesloten, hebben ze hun eigen modeagenda bepaald, met kleurrijke collecties vol levendige prints, die door middel van indrukwekkende shows, samenwerkingen met kunstenaars en creatieve digitale campagnes zijn gelanceerd. Ze combineren wereldwijde invloeden en tradities met de energie van streetstyle, wat resulteert in collecties die zowel inspirerend als toegankelijk zijn voor hun fans over de hele wereld. KENZO staat voor vrijheid, fun en individualiteit.

Logo

“We kunnen niet wachten om de wereld van KENZO x H&M vol creativiteit, fun en liefde voor fashion met iedereen te delen”, zegt Ann-Sofie Johansson, Creative Advisor bij H&M.

“Voor deze samenwerking met H&M willen we het groots aanpakken, we willen grenzen verleggen en de nieuwe energie van KENZO aan iedereen ter wereld overbrengen”, zeggen Carol Lim en Humberto Leon, Creative Directors van KENZO.

Share on Facebook