Volg mij overal!
Fashion / 250516

Feestje! Karlie Kloss voor Swarovski

Gisteravond was de lancering van model Karlie Kloss als het nieuwe gezicht voor het welbekende Swarovski.
”We zijn zo blij dat Karlie onze nieuwe merkambassadeur is” zegt Nathalie Colin, Creative Director van Swarovski. ”Naast haar verbazingwekkende schoonheid, staat ze voor moderniteit, vernieuwing, zelfvertrouwen, elegantie en spontaniteit. En dat is ook de boodschap van onze collecties.”Hieronder zie je het introductiefilmpje en daaronder de feestfoto’s van de introductie in New York.

"Swarovski #bebrilliant" "Swarovski #bebrilliant" "Swarovski #bebrilliant" "Swarovski #bebrilliant" "Swarovski #bebrilliant" "Swarovski #bebrilliant" "Swarovski #bebrilliant" "Swarovski #bebrilliant" "Swarovski #bebrilliant" "Swarovski #bebrilliant" "Swarovski #bebrilliant" "Swarovski #bebrilliant" "Swarovski #bebrilliant" "Swarovski #bebrilliant" "Swarovski #bebrilliant" "Swarovski #bebrilliant" "Swarovski #bebrilliant" "Swarovski #bebrilliant" "Swarovski #bebrilliant" "Swarovski #bebrilliant" "Swarovski #bebrilliant" "Swarovski #bebrilliant" "Swarovski #bebrilliant" "Swarovski #bebrilliant" "Swarovski #bebrilliant" "Swarovski #bebrilliant" "Swarovski #bebrilliant" "Swarovski #bebrilliant" "Swarovski #bebrilliant" "Swarovski #bebrilliant" "Swarovski #bebrilliant" "Swarovski #bebrilliant" "Swarovski #bebrilliant" "Swarovski #bebrilliant" "Swarovski #bebrilliant" "Swarovski #bebrilliant" "Swarovski #bebrilliant" "Swarovski #bebrilliant" "Swarovski #bebrilliant"

Share on Facebook