Volg mij overal!
Fashion / 240516

Wear to Work! Polka dot jurk

De beroemdste polka dot jurk werd volgens mij gedragen door actrice Julia Roberts in de film ‘Pretty Woman’ als zij met Richard Gere naar een polo wedstrijd gaat. Dat is ondertussen alweer zo’n 25 jaar geleden maar een goede polka dot is tijdloos.

Deze vond ik voor je bij Zalando en is van Dorothy Perkins. Zakelijk maar toch met een vrolijke twist door de gezellige polka dots. Een prima basis voor je kantoordag. Draag hem met een zwarte korte blazer en voor de avond met grote ivoorkleurige armbanden en een paar hoge hakken.

Klik hier of op de afbeeldingen om de jurk beter te bekijken en eventueel direct te shoppen bij Zalando.

DP521C0NM-Q11@14 DP521C0NM-Q11@10 DP521C0NM-Q11@13 DP521C0NM-Q11@12

www.zalando.nl

Share on Facebook