Volg mij overal!
Lifestyle / 240516

Save the date! A Vintage Fashion Night Out

Elk tweedehands kledingstuk verdient een volgend leven. Dat is de gedachte achter ‘A Vintage Fashion Night Out – One Woman’s Trash is Another Woman’s Treasure’, een unieke samenwerking tussen modelabel Ginger Aardbei en tweedehands koop- en verkoopapp Tradono. Met het festivalseizoen in volle gang, organiseren zij op vrijdag 3 juni voor het eerst een gratis toegankelijke shopping night waarbij het kopen en verkopen van de outfit voor je volgende festival centraal staat.

A Vintage Fashion Night Out – by Tradono & Ginger Aardbei from Tradono on Vimeo.

Bezoekers kunnen niet alleen vintage kleding uit Parijs, Milaan en Londen kopen, maar worden ook geholpen hun eigen spullen te verkopen. “Zo kun je het geld dat je uitgeeft aan een nieuwe vintage festivaloutfit terugverdienen met de verkoop van je ongebruikte items” aldus Joris Knaapen, co-founder van Tradono Nederland. Een DJ en cocktailbar maken de avond compleet voor een gezellig avondje uit.

ff7e5d16-ad62-4419-97f4-3c498945466c
“Er is enorm veel leuke tweedehands kleding te koop. Het zijn vaak unieke items en goedkoper dan veel reguliere kleding.” aldus Pam Captein, oprichter van Ginger Aardbei. “Wij vinden dat alles altijd een tweede leven verdient” vult Knaapen aan. “We hebben elkaar in dezelfde filosofie gevonden en willen die graag delen met anderen op dit event.”
Gasten zijn welkom op vrijdag 3 juni van 16.00 uur tot 23.00 uur aan de Herengracht 420 in Amsterdam. Toegang is gratis na aanmelding voor het evenement op Facebook.

Share on Facebook