Volg mij overal!
Fashion / 230516

Save the date! Zipper opent ‘Warehouse Store’

In het weekend van 28 & 29 mei opent Zipper de deuren van haar nieuwe winkel ‘Zipper Warehouse Store’ op het NDSM terrein in Amsterdam Noord. Met dit nieuwe filiaal creëert Zipper de ruimte voor een nog groter tweedehands assortiment. Daarnaast worden de pareltjes die zij in 37 jaar vintage handel hebben verzameld, nu eindelijk toegankelijk voor het winkelend publiek.

home_img

De overweldigende hoeveelheid vintage- en tweedehands fashionitems die Zipper in haar collectie heeft, is de reden van de opening van de nieuwe Zipper Warehouse Store. Vanaf 28 mei kunnen modeliefhebbers door meer dan 3.000 kilo aan tweedehands- en vintage kleding struinen.

In 1992 vestigde Zipper zich in deze loods op het NDSM terrein. Het pand van 900m2 heeft sindsdien volledig als opslag gefungeerd. Deze ruig uitziende loods met betonnen vloeren, metalen stellingkasten en duizenden kilo’s aan kleding vormt de basis van de Zipper Warehouse Store. Dit nieuwe filiaal, is na maanden van opruimen en verbouwen, omgetoverd tot de grootste tweedehands kledingwinkel van Amsterdam met een oppervlakte van 250m2.

Zipper:
Zipper is ontstaan uit liefde voor vintage kleding. In de afgelopen 37 jaar is dit familiebedrijf uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende tweedehands kledingzaken van Nederland. De liefde voor het product en de sustainability van re-used-clothing is de drijvende kracht die Zipper maakt tot wat het nu is.

Details:
Zipper Warehouse Store bevindt zich aan de M.S. van Riemsdijkweg 55 1 minuut loopafstand van de NDSM pont
Elke zaterdag & zondag geopend van 11.00 – 17.00 uur

Share on Facebook