Volg mij overal!
News / 230516

Must see! Chef’s Table vrijdag terug op Netflix

De veel geprezen documentaire-reeks Chef’s Table is terug met een tweede seizoen. Vanaf vrijdag kun je weer genieten van de culinaire hoogstandjes van ‘s werelds beste chefs. In de documentaires laten de chefs zien tegen welke uitdagingen ze aanlopen, wat hen heeft geïnspireerd en hoe dit tot uiting komt in hun persoonlijke stijl.

pasted image 0

De filmmakers tonen een persoonlijke reis door het dagelijks leven van zes chef-koks die zichzelf, ondanks hun totaal verschillende cultuur en achtergrond, allemaal hetzelfde doel hebben gesteld: de zoektocht naar de perfecte streling van de zintuigen. De gerenommeerde chefs die in seizoen 2 van Chef’s Table gevolgd worden zijn: Alex Atala (Brazilië); Ana Ros (Slovenië); Dominique Crenn (United States); Enrique Olvera (Mexico); Gagan Anand (Thailand); en Grant Achatz (United States).

Share on Facebook