Volg mij overal!
Lifestyle / 230516

Must have! De veganistische chocolade van Ombar

De vegan trend met raw en superfoods is een blijvertje. Steeds meer mensen zijn bewust met eten bezig. Voor de echte chocolade connaisseurs, foodies en health lovers is er nu een nieuw merk om je vingers bij af te likken: Ombar. Vegan en organic chocolate all the way from the UK. Ombar is niet zomaar chocolade maar zuivelvrije chocolade gemaakt van rauwe organische cacao uit Ecuador. Een healthy snack in maar liefst 6 verschillende varianten. Echte feel good chocolade die ook jou liefheeft!

Best Vegan Chocolate

Het verhaal van Ombar begint in de keuken van twee vrienden. Na wat geëxperimenteer met een gezonde levensstijl, raw food en cacao nibs, kwamen ze tot de ontdekking dat chocolade helemaal niet ongezond hoeft te zijn als je maar gebruik maakt van rauwe en organische ingrediënten. Rauwe gedroogde cacaobonen vallen in de categorie superfoods en bevatten tal van goede stofjes die prima zijn voor je lijf. Zo bestaat een rauwe cacaoboon uit behoorlijk wat polyfenolen – chemische verbindingen die voortkomen uit planten en onder andere zorgen voor een lager cholesterol gehalte en ontstekingsremmend werken. Daarnaast bevatten ze veel antioxidanten die goed zijn voor een gezonde stofwisseling en strakke huid. Ombar is dus wel degelijk gezonder dan een gewone chocoladereep.

Schermafbeelding 2016-05-23 om 09.18.18

Healthy tussendoortje

Rauwe gedroogde cacaobonen zijn niet de enige pluspunten die deze chocoladereep bevat. Ombar wordt gemaakt van ongezuiverde kokossuiker en echte vruchten. Zo wordt de Ombar reep verrijkt met onder andere açai bessen, zwarte bessen, blauwe bessen, Goji bessen, cranberries en aardbeien. Het is een glutenvrije reep en er wordt geen zuivel gebruikt bij de productie. De tasty extra ́s die in Ombar te vinden zijn, zijn hele gedroogde en tot fijn poeder

vermalen vanillestokjes. Ook heeft Ombar geweldig lekkere creamy chocolade in het assortiment zitten dat veel lijkt op melkchocolade maar waarbij gebruik is gemaakt van kokoscrème. Met recht een healthy tussendoortje!

Duurzaam reepje

Ombar maakt fantastische biologische chocolade die je een goed gevoel geeft. Dat houdt ook in dat de makers nauw samenwerken met leveranciers die op een duurzame, maatschappelijk verantwoorde manier werken. Van boeren tot exporteurs, allemaal worden ze voldoende gecompenseerd.
De Ombar smaken
Dark 72%– een reep voor de echte chocolade connaisseurs, de 72% cacao die istoegevoegd in deze donkere, volle reep is zacht en intens van smaak.

Coco Mylk – een romige, coconutty ‘mylk’ chocolade reep ideaal voor liefhebbers van een zachte ‘melkchocolade-style’ smaak.

Goji Berry – een heerlijke ‘superfood’ reep gemaakt met behulp van gevriesdroogde Goji bessen. De reep heeft een bitterzoete smaak die smaakt naar meer.

Schermafbeelding 2016-05-23 om 09.19.03

Coco Dark – kokoscrème gecombineerd met kokosnoot suiker is het geheim van deze reep, dit zorgt voor een fluwelen smaaksensatie.

Blueberry & Açai – Heerlijke chocolade verrijkt met açai, bosbessen en zwarte bessen, deze reep voorziet in een fruitige smaakexplosie.

Strawberry Mylk – een heerlijke zachte aardbeiensmaak gecombineerd met kokoscrème, perfect voor diegenen die van zoet houden.

Wil je meer weten over deze fijne gezonde chocolade repen of wil je ze proberen? Bezoek dan de website www.ombar.nl voor verkooppunten.
Ombar is te koop voor € 2,59 bij onder andere Albert Heijn.

Share on Facebook